Ολυμπιακός: Ο Λοβέρα επιστρέφει για να καλύψει το κενό του Γκάρι – Αποφασίζει για μπακ ο Μαρτίνς

Ο Μάξι Λοβέρα επιστρέφει στο Ολυμπιακό και αναμένεται να παραμείνει ως το καλοκαίρι καθώς υπολογίζεται ως αντικαταστάτης του Γκάρι Ροντρίγκεζ που πηγαίνει στο Κόπα Άφρικα. Αναμένονται οι εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς για απόκτηση μπακ.

Δεύτερη ευκαιρία στον Μάξι Λοβέρα θα δώσει ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός επιστρέφει την πρωτοχρονιά

στου Ρέντη, καθώς ο δανεισμός του στη Ράσινγκ λήγει και λογίζεται ως αντικαταστάτης του Γκάρι Ροντρίγκεζ, που θα αποχωρήσει για περίπου ένα μήνα λόγω Κόπα Άφρικα.

Εν τω μεταξύ οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ, που θα μοιραστεί τη θέση με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνεις την εισήγησή του, με τον Γεωργιανό Ιρακλί Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Η ομάδα του δεν πέφτει κάτω από το 1 εκατ. ευρώ στις απαιτήσεις της, ενώ πρόσφατα είχε απορρίψει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ της Τραμπζονσπόρ για τον 20χρονο αμυντικό. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν βιάζεται να κλείσει το θέμα και θα κυνηγήσει να ρίξει την τιμή αν τελικά καταλήξει στον συγκεκριμένο παίκτη.

www.newsit.gr

Το άρθρο Ολυμπιακός: Ο Λοβέρα επιστρέφει για να καλύψει το κενό του Γκάρι – Αποφασίζει για μπακ ο Μαρτίνς εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα