Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Ντόναλντ Τραμπ από πορνοστάρ

Οι αποκαλύψεις της πορνοστάρ Stormy Daniels συνεχίζουν να… στοιχειώνουν τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αυτή τη φορά γίνονται ακόμη πιο «πιπεράτες».

Η ξανθιά πορνοστάρ, που μετά τις αποκαλύψεις για το σεξ με τον Αμερικανό πρόεδρο και τις ατάκες του για την κόρη του Ιβάνκα, «επιστρέφει». Και αυτή τη φορά υποστηρίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε να ικανοποιήσει μια ερωτική του επιθυμία: να τον χτυπήσει και μάλιστα με περιοδικό που τον είχε εξώφυλλο.

Ένα τεύχος του Forbes ήταν, αν αναρωτιέστε…

Τα email που «καίνε» τον Ντόναλντ Τραμπ

Email που έρχονται στο φως από το 2009, όταν η Ντάνιελς ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει μια θέση στη Γερουσία για τη Λουιζιάνα, αποκαλύπτουν πολλά.

Πρόκειται για μηνύματα ανάμεσα σε συμβούλους επικοινωνίας της Ντάνιελς. Σε εκείνους η πορνοστάρ υποστήριξε πως η ερωτική της σχέση με τον Τραμπ περιελάβανε και κάτι… ασυνήθιστο: το να τον χτυπά στα οπίσθια με ένα περιοδικό Forbes.

Τον Μάιο του 2009 η Ντάνιελς ξεκίνησε περιοδεία και συναντήσεις με πιθανούς χορηγούς. Ανάμεσά τους και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ένα από αυτά τα email γινόταν αναφορά σε ισχυρισμούς της Ντάνιελς: «Μια φορά υποστήριξε πως την ανάγκασε να καθίσει μαζί του για τρεις ώρες για να δουν shark week (σ.σ. πρόγραμμα στο Discovery Channel που προβάλλεται επί μια εβδομάδα μια φορά το χρόνο και αφορά στους καρχαρίες). Μια άλλη φορά την έβαλε να τον χτυπήσει με ένα περιοδικό Forbes».

Φωτογραφία motherjones.com

Ο άνθρωπος που έγραψε το email αυτό επιβεβαίωσε ότι η πορνοστάρ είπε πως το… «ξύλο» με το περιοδικό ήρθε κατά τη διάρκεια ερωτικών συναντήσεών τους. Και πως το περιοδικό που χρησιμοποίησε ήταν ένα με τον ίδιο τον Τραμπ στο εξώφυλλό του!

Το φθινόπωρο του 2006, το Forbes είχε κυκλοφορήσει με τον Τραμπ, την Ιβάνκα και τον Ντόναλντ τζούνιορ. Δεν είναι σαφές αν είναι αυτό το… αντίγραφο που χρησιμοποιήθηκε…

Πηγή : newsit.gr

The post Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Ντόναλντ Τραμπ από πορνοστάρ appeared first on NewsVoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα