Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά για Δανία

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στη Δανία, με τους Θεσσαλονικείς να παρατάσσονται στην πρώτη αναμέτρηση με τους Δανούς για τη νοκ άουτ φάση του Conference League χωρίς τους Κούρτιτς και Μουργκ.

Αντίθετα, την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Δανία θα ακολουθήσει ο Ελ Καντουρί, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επιθυμεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει

της ρεβάνς στην Τούμπα.

“Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής προσέγγισης του αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Τόμας Μουργκ τέθηκε εκτός μάχης εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί, ενώ δεν υπολογίζεται κι ο τιμωρημένος Γιάννης Μιχαηλίδης”, αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Δανία είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Τέιλορ , Μιχάι , Ίνγκασον , Κουλιεράκης, Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Γιαξής, Τσιγγάρας , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Σοάρες , Μπίσεσβαρ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ , Τσόλακ , Κούτσιας , Γκορντεζιάνι.

www.newsit.gr

Το άρθρο Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά για Δανία εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα