Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2021: Τι αναφέρει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2021 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 11 Νοεμβρίου 2021 έως και 22 Νοεμβρίου 2021. Για τις αμοιβαίες μεταθέσεις η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2021-2022, καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με

τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις εξής κατηγορίες:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,

β) σε περιοχές μετάθεσης για την Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ,

γ) στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,

δ) στα Μειονοτικά Σχολεία και

ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του ν. 4850/2021 (208Α΄) από 11-11-2021 έως 22-11-2021 και ώρα 23:59, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr), με τον τρόπο που ορίζεται στην παρ. 2.1.1. του παρόντος κεφαλαίου.

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να υπάρχουν κατά την ημερομηνία που λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

www.newsit.gr

Το άρθρο Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2021: Τι αναφέρει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα