Μελάνια Τραμπ: Αμετακίνητη για τα… αμέτρητα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της! video, pics

Η Μελάνια Τραμπ κλείνει τα αυτιά της στην κριτική για τον υπέρλαμπρο -η αλήθεια είναι- Χριστουγεννιάτικο, Λευκό Οίκο και επιτίθεται στα ΜΜΕ για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, αντικρούει τα… αμέτρητα επικριτικά σχόλια για τον… λιτό κι απέριττο στολισμό του Λευκού Οίκου, τον οποίο επιμελήθηκε και προσκαλεί όλους να δουν την προεδρική κατοικία από κοντά.

Σε εμφάνισή της στο Liberty

University την Τετάρτη, 28.11.2018, η Μελάνια Τραμπ τόνισε: “Είναι ο 21ος αιώνας και ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο. Θεωρώ ότι δείχνουν φανταστικά” είπε η Πρώτη Κυρία σε μια δημόσια συζήτηση.

“Ελπίζω όλοι να έρθουν και να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο”, συνέχισε, ενώ οι παρευρισκόμενοι την χειροκροτούσαν.

“Στην πραγματικότητα, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα δείχνουν ακόμη πιο όμορφα. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε τον Λευκό Οίκο”, συνέχισε η Μελάνια Τραμπ.

Επιπλέον, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ είπε στο κοινό πως τα μέσα ενημέρωσης αρέσκονται στο να επικεντρώνονται σε “επουσιώδη ζητήματα”, όπως ο χριστουγεννιάτικος στολισμός. Όμως ο στόχος της είναι να “ρίξει το φως” στα σημαντικά ζητήματα τα οποία μπορεί να επηρεάσει ως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ο… πόλεμος στην Μελάνια Τραμπ

Όλα αυτά επειδή αμέτρητα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο κριτίκαραν τον στολισμό του Λευκού Οίκου, ο οποίος αποκαλύφθηκε την Δευτέρα, 26.11.2018.

Τα αμέτρητα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που τοποθετήθηκαν στον Λευκό Οίκο, τα πολλά χρώματα και γενικά μια… υπέρλαμπρη διάθεση ήταν τα συστατικά του στολισμού που επιμελήθηκε η Μελάνια Τραμπ, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο για τις επιλογές της.

Δείτε τις εικόνες

Πηγή : newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα