Μεγάλος γιορτινός διαγωνισμός NewsVoice.gr

Η περίοδος των γιορτών έφτασε και μικροί και μεγάλοι περιμένουν πως και πως να περάσουν στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης και χαράς με τους δικούς τους ανθρώπους. Εμείς όπως κάθε χρόνο γιορτάζουμε με τους αναγνώστες μας, για αυτό και φέτος σας παρουσιάζουμε ιδέες και προτάσεις για γιορτές στην κουζίνα με συνταγές αλλά και άλλες ιδέες για τις ημέρες που έρχονται.

Για να το γιορτάσουμε όμως και να αρχίσει η χρονιά με πολύ χαρά αποφασίσαμε και προφέρουμε σε μια τυχερή οικογένεια την ανακαίνιση της κουζίνας τους για να ενα 2023 γεμάτο γεύσεις και μυρωδιές. Και όταν λέμε την ανακαίνιση της

κουζίνας τους εννοούμε με τα όλα της! Για αυτό και ένας τυχερός η μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει μια δωρο επιταγή για τα καταστήματα ΙΚΕΑ για να αγοράσει έπιπλα κουζίνας, ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα e-twins.gr προσφέρει ένα πλήρες σετ έξυπνων συσκευών της Xiaomi. Επίσης, σε συνεργασία με την εταιρία Vicko θα προσφέρουμε είδη που θα εξοπλίσουν πλήρως μια κουζίνα, όπως πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα και διάφορες ηλεκτρικές μικροσυσκευές, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Πως όμως θα σας δίναμε μια νέα κουζίνα για να την χαρείτε πραγματικά αν έχει άδεια ντουλάπια; Γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να σας τα γεμίσουμε τα ντουλάπια αυτά προσφέροντας 500 ευρώ σε δωρο επιταγές για τα σούπερ μαρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Από το 1948 που άνοιξε  το πρώτο παντοπωλείο στην Αίγινα είμαστε κάθε μέρα όλο και πιο δίπλα σας. Η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ, όσο και αν μεγαλώνει, παραμένει πιστή στο πνεύμα του μικρού Παντοπωλείου από το οποίο ξεκίνησε και συνεχίζει να είναι δίπλα στον καταναλωτή και να αποτελεί μέρος της καθημερινότητας του δίνοντας λύσεις με την σιγουριά της καλής ποιότητας και της φροντίδας. Όπως λένε στην εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ “Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που διαρκώς εξελίσσεται, και αναπτύσσεται. Μία αλυσίδα με έντονο τον τοπικό χαρακτήρα και με την έννοια της σχέσης στην καρδιά της μάρκας: προσωπική σχέση με τους πελάτες, σχέσεις και συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς και σχέση με την τοπική κοινωνία. Σήμερα, διαθέτουμε περισσότερα από 450 καταστήματα, 6 Κέντρα Διανομής ενώ απασχολούνται περισσότεροι από 3.500 εργαζόμενοι”.

____________________________

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση “Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός” στο [email protected] έως τις 25/12/2023 στις 23:59 και ένας μεγάλος τυχερός θα αλλάξει ριζικά την κουζίνα και την διάθεση του την νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλος, NewsVoice,megalos, NewsVoice