Μεγάλος διαγωνισμός NewsVoice και Ι.ΙΕΚ ΈΝΩΣΗ

Η «Εκπαιδευτική Ένωση», προσανατολισμένη στην ποιότητα και στην υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, αποτελεί πρότυπο στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Το Ι.ΙΕΚ ΈΝΩΣΗ και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1, προσφέρουν σύγχρονα προγράμματα σπουδών, σε περιζήτητους τομείς, συνδεδεμένους μετις τάσεις της αγοράς, εξασφαλίζοντας άμεση απορρόφηση των αποφοίτων.

Οι καταρτιζόμενοι ολοκληρώνουν τις σπουδές τους σε ένα φιλικό, δημιουργικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον μάθησης, με κέντρο τον σπουδαστή.

Η ποιότητα

των σπουδών και το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης, σε συνδυασμό με την εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενες κορυφαίες επιχειρήσεις, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Παράλληλα, μέσα από ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δωρεάν παροχές όπως επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις, αλλά και άλλες κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα δραστηριότητες, οι καταρτιζόμενοι και οι απόφοιτοί αποκτούν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και γίνονται περισσότερο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Μάθετε περισσότερα στο www.iek-enosi.gr

Το NewsVoice.gr σε συνεργασία με το Ι.ΙΕΚ ΈΝΩΣΗ προσφέρουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες μια ολική υποτροφία για σπουδές της επιλογής τους στα προγράμματα ΙΕΚ.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής έως την Παρασκευή 9/2/2018

[contact-form-7]

The post Μεγάλος διαγωνισμός NewsVoice και Ι.ΙΕΚ ΈΝΩΣΗ appeared first on NewsVoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα