Φτιάξτε τον κήπο η την βεράντα σας φέτος την άνοιξη απο τα φυτώρια ΜΑΜΜΟΣ

ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΜΜΟΣ ιδρύθηκαν το 1958 στην Τραγάνα Φθιώτιδος και έκτοτε διοικούνται από τρεις γενιές επιχειρηματιών με σταθερό γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργατών, με επαγγελματισμό αλλά και τον σεβασμό τόσο στον πελάτη όσο και στο περιβάλλον.

Σήμερα, η επιχείρηση κατέχει ηγετική θέση στην αγορά καλλιεργώντας φυτά σε εκτάσεις 300 στρεμμάτων ενώ ταυτόχρονα διατηρεί επιπλέον 40 στρέμματα σε εκθεσιακούς και αποθηκευτικούς

χώρους.

Οι σύγχρονες υποδομές, η υψηλή τεχνολογία, το χαμηλό κόστος παραγωγής καθώς και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που παρέχεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση είναι εχέγγυα της προστιθέμενης αξίας μας προς τον συνεργάτη αλλά και τον τελικό καταναλωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Μammos.gr

Μεγάλος διαγωνισμός NewsVoice.gr

Σκεφτήκαμε τώρα που μπήκαμε για τα καλά στην άνοιξη και που λίγο η πολύ όλοι μας φτιάχνουμε τον κήπο ή την βεράντα μας το καλύτερο δώρο για το Πάσχα θα ήταν μια δώρο επιταγή αξίας 300 ευρώ για αγορές προϊόντων της επιλογής σας απο τα φυτώρια ΜΑΜΜΟΣ για να διαμορφώσετε τον μικρό σας παράδεισο.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη MAMMOS στο [email protected] έως την Μ. Δευτέρα 22/4/2019.

Καλή επιτυχία σε όλους

Keywords
Τυχαία Θέματα