Εκδρομή στην Στεμνίτσα Αρκαδίας και διαμονή στο μοναδικό Ypsus house

Όπως κάνουμε συχνά έτσι σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα προορισμό για χαλάρωση και επαφή με την φύση, ένα προορισμό που μαγεύει τους επισκέπτες και δεν μπορείς να σταματήσεις τις εξορμήσεις εκεί, την Σταμνίτσα (Υψούς το αρχαίο της όνομα). Έχετε τη δυνατότητα για διάφορες δραστηριότητες είτε για ολιγοήμερη είτε για πολυήμερη διαμονή. Περιπάτους στα γραφικά σοκάκια του χωριού βλέποντας τα αξιοθέατα, πεζοπορία στο πιστοποιημένο δίκτυο μονοπατιών μήκους 75χλμ, rafting στον ποταμό Λούσιο και επίσκεψη στα ιστορικά μοναστήρια,

κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου και επισκέψεις στα γειτονικά χωριά μοναδικής ομορφιάς το καθένα, θα αναχωρήσετε παίρνοντας μαζί σας μοναδικές αναμνήσεις.

Η παραδοσιακή Ypsus house κατοικία βρίσκετε στα 1080μ υψόμετρο, λίγο πάνω από το Λαογραφικό Μουσείο και κοντά στον κεντρικό δρόμο. Ανακαινίστηκε με μεράκι διατηρώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi , διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και smart tv 43’’. Περνάτε το χρόνο σας διαβάζοντας ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη ή παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια που είναι διαθέσιμα, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα μέσα από το σπίτι αλλά και από τις δύο στεγασμένες βεράντες που διαθέτει.

Δείτε περισσότερα στην σελίδα στο Facebook Ypsus House Stemnitsa και στο Instagram  ypsus_house

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το NewsVoice.gr σε συνεργασία με το Ypsus house προσφέρουν σε μια τυχερή οικογένεια (η παρέα) ένα φανταστικό σαββατοκύριακο στη Σταμνίτσα.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “Ypsus house” στο [email protected] έως τις 7/2/2022.

Καλή επιτυχία σε όλους 

Το άρθρο Εκδρομή στην Στεμνίτσα Αρκαδίας και διαμονή στο μοναδικό Ypsus house εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα