Διαγωνισμός NewsVoice.gr και RIKA TRAVEL

Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς συνεχίζουμε να σας παρουσιάζουμε ιδέες και προτάσεις για τις πιο λαμπρές ημέρες του χρόνου. Τι πιο όμορφο να γιορτάσει κάποιος την αλλαγή του χρόνου σε ένα χιονισμένο βουνό η σε μια λαμπερή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Για όλους πάντα θα υπάρχει μια ξεχωριστή πρόταση που θα καλύψει τα πιο περίεργα γούστα.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μοναδικούς προορισμούς που αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει το ταξιδιωτικό γραφείο RIKA TRAVEL που λειτουργεί απο το 1959 με αξιοπιστία οργάνωση αλλά και πραγματικά πολύ καλές τιμές στα πακέτα του.

Θα ξεκινήσω

ένα ταξίδι που λιγο πιο κάτω μπορείτε να το κερδίσετε εντελώς δωρεάν μέσα απο τον διαγωνισμό μας. Εκδρομή λοιπόν στη Ρουμανία, το Παρίσι των Βαλκανίων, μια από τις γοητευτικότερες πόλεις της Ευρώπης, έδρα Ακαδημίας, μεγάλου Πανεπιστημίου, πνευματική και καλλιτεχνική μητρόπολη. Μια εκδρομή που περιλαμβάνει πραγματικά πολλά να δείς απο το Βουκουρέστι, το Σινάια, το εμβληματικό και γνωστό σε όλο τον κόσμο  Κάστρο Δράκουλα, την πόλη Μπράσοβ αλλά και την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια.

Δείτε περισσότερα για το ταξίδι αυτό κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Απο την άλλη το RIKA TRAVEL είναι συνώνυμο ενος προορισμού που για τους Έλληνες όλου του κόσμου σημαίνει πολλά, την Κωνσταντινούπολη. Και τι δεν περιλαμβανει το προγραμμα αυτό, θα δείτε την Αγία Σοφία, το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν μέχρι και τα Πριγκηπόνησα, τα 4 νησιά διαμάντια!

Δείτε περισσότερα για το ταξίδι αυτό κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Το «Μαργαριτάρι του Δούναβη», η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε και εδώ θα σας ξαφνιάσω γιατί με την συγκεκριμένη εκδρομή έχετε την δυνατότητα να δείτε όχι μόνο μια φανταστική πόλη αλλά τρείς γιατί σε αυτή την εκδρομή θα συνδυάσεις και θα επισκεφτείς και την Βιέννη την μοναδική αυτή Αυστριακή πρωτεύουσα αλλά και Βελιγράδι.

Δείτε περισσότερα για το ταξίδι αυτό κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για όσους όμως αγαπούν τα χειμερινά σπόρ και θέλουν διακοπές για ξεκούραση η εκδρομές που θα δείτε παρακάτω για το Μπάνσκο πιστεύω πως θα σας καλύψουν απόλυτα.

Δείτε περισσότερα για το ταξίδι αυτό κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε σε συνεργασία με το παραπάνω γραφείο να προσφέρουμε σε ένα φανταστικό ταξίδι για δύο άτομα για 6 ημέρες στη Ρουμανία!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “RIKATRAVEL” στο [email protected] έως τις 27 Νοεμβρίου 2021 και ίσως οι φετινές γιορτές σας βοούν σε ένα όμορφο ταξίδι που θα θυμάστε την νέα χρονιά.

Καλή επιτυχία σε όλους

Το άρθρο Διαγωνισμός NewsVoice.gr και RIKA TRAVEL εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα