Unity by Haris Ragavis στο The Mall Athens

Η ιστορία μας ξεκινά από το μακρινό 1977 όταν ο Χάρης Ραγγαβής άνοιξε το πρώτο κατάστημα ένδυσης στο κέντρο της Αθήνας. Η οικογενειακή του επιχείρηση που λειτουργεί κάτω από το brand name UNITY, δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2012 ένα διαφορετικό για τα Ελληνικά -και όχι μόνο- δεδομένα, κατάστημα ρούχων υποδημάτων και αξεσουάρ. 

Προσπάθειά μας δεν είναι απλά να προσφέρουμε με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες των

φίλων-πελατών μας. Συνεχής στόχος μας είναι να δημιουργούμε νέες τάσεις προσφέροντας στους πελάτες μας ό,τι διαφορετικό-δημιουργικό-καινοτόμο υπάρχει στη μόδα… και όταν αυτό δεν υπάρχει τότε το κατασκευάζουμε.. 

Όλη η φιλοσοφία είναι δομημένη πάνω στην βάση της φιλικής προσωπικής εξυπηρέτησης.. Ο πελάτης κάθε φορά που επισκέπτεται ένα κατάστημα UNITY νιώθει ότι βρίσκεται σε δικό του χώρο.. Προτεραιότητά μας είναι να αναζητούμε νέους τρόπους ώστε να βελτιώνουμε προς όφελος των φίλων μας την σχέση τιμής/ απόδοσης.. 

Με εκτίμηση και σεβασμό για την εμπιστοσύνη των φίλων μας όλα αυτά τα χρόνια, σας περιμένουμε στα καταστήματά UNITY, να ανακαλύψετε όλες τις νέες τάσεις και να αναδείξετε την προσωπικότητα και το αυθεντικό ύφος που ταιριάζει στον καθέναν απο εσας ξεχωριστά!

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε πως η εταιρεία Unity by Haris Ragavis στα πλαίσια της ενέργειας “Δώσε στα Χριστούγεννά σου… 

Νόημα”, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ειδικό Νηπιαγωγείο – Δημοτικό 

σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Αργυρούπολης, διακόσμησε όλους τους φυσικούς χώρους της 

για την περίοδο των Χριστουγέννων με πολύχρωμα στολίδια, που παιδιά και γονείς 

δημιούργησαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εντός του σχολικού κτιρίου το Σάββατο 23 

Νοεμβρίου 2019. Ο στολισμός ολοκληρώθηκε Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 σε επίσκεψη του 

σχολείου που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και πλέον κοσμούν τις 

βιτρίνες όλων των καταστημάτων Unity

Μιας λοιπόν και έχουν έρθει εορταστικές ημέρες αποφασίσαμε σε συνεργασία με το κατάστημα Unity στο The Mall Athens να προσφέρουμε σε ένα τυχερό η τυχερή μας αναγνώστρια μια δώρο επιταγή αξίας 200 ευρώ για αγορές της επιλογής τους απο Shaikko, Hoof & Redistance. 

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό στείλε το ονοματεπώνυμο σου και την φράση Unity The Mall στο [email protected] έως το Σάββατο 28/12/2019 11 π.μ.

Καλή επιτυχία σε όλους ?

Keywords
Τυχαία Θέματα