Tommy Hilfiger

Το κατάστημα Tommy Hilfiger στο The Mall Athens βρίσκεται στον 1ο όροφο.
Το brand Tommy Hilfiger και αποτελεί ένα από τα κορυφαία designer lifestyle brand στον κόσμο και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τις all-American classic
συλλογές που διαθέτει με το μοναδικό cool style και preppy twist του Tommy Hilfiger. Το κατάστημα φιλο

ξενεί είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. «Συνεχίζουμε να συνδυάζουμε το cool American στιλ με μοναδικές λεπτομέρειες και υψηλή ποιότητα, προσδίδοντας στο διαχρονικά κλασικό ένα φρέσκο και μοντέρνο look», δηλώνει ο To

mmy Hilfiger. Το κατάστημα περιλαμβάνει τις συλλογές men’s sportswear, women’s sportswear, tailored, men’s underwear, swimwear καθώς και capsule συλλογές.
Το The Mall Athens φιλοξενεί και ένα αυτόνομο Tommy Jeans κατάστημα το οποίο φιλοξενεί τις συλλογές Tommy Jeans & Tommy Jeans Capsule Collection και περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ. «Το Denim ήταν πάντα βασικό στοιχείο στην καρδιά του κλασικού αμερικάνικου στυλ μας», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Τα TOMMY JEANS έβαλαν τη μάρκα στον χάρτη της μόδας και την έκαναν cool». Φέρνοντας το αυθεντικό denim label και πάλι στο προσκήνιο, αναγνωρίζεται η μακρόχρονη ιστορία του εορτασμού της pop κουλτούρας με εμπνευσμένα και μοναδικά denim στιλ, τα οποία αγαπούν οι millennials και Generation Z καταναλωτές παγκοσμίως.
Τα καταστήματα διαχειρίζεται η εταιρεία SARKK ABEE, εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Μολδαβία και τη FYROM.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤηλέφωνο:210 6195576
Keywords
Τυχαία Θέματα