Tα λόγια του Δώνη στο ημίχρονο που οδήγησαν στη μεγάλη ανατροπή!

Ο Γιώργος Δώνης μπορεί να μην ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λόγω της τιμωρίας του, αλλά βρήκε τρόπο να καθησυχάσει και να ντοπάρει τους παίκτες του στο ημίχρονο έτσι ώστε να έρθει η μεγάλη ανατροπή.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ -με τους

“πράσινους” να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 0-2- ο τεχνικός του “τριφυλλιού” Γιώργος Δώνης, που λόγω της γνωστής τιμωρίας του δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται ούτε στον πάγκο αλλά ούτε και στα αποδυτήρια της ομάδας και ήταν σε μπουθ στο ΟΑΚΑ, έστειλε μήνυμα προς τους παίκτες του μέσω των συνεργατών του.

Ήθελε μα αυτόν τον τρόπο να τονίζει στους παίκτες του ότι τίποτα δεν έχει χαθεί και ότι το ματς… γυρίζει στο δεύτερο ημίχρονο με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις και την απαραίτητη πίστη από μέρους τους. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εφημερίδα “Πράσινη” ο Γιώργος Δώνης μετέφερε στους παίκτες του Παναθηναϊκού τα εξής:

«Η ΑΕΚ μας έχει βάλει δύο γκολ σε τρεις φάσεις. Το παιχνίδι δεν είναι χαμένο. Θα κάνουμε δύο αλλαγές και θα μπούμε να το γυρίσουμε και να κερδίσουμε. Μπορούμε να το γυρίσουμε και θα το γυρίσουμε» είπε ο 51χρονος τεχνικός που είδε τελικά την ομάδα να πετυχαίνει την ιστορική ανατροπή.

Πηγή : newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα