THE CHRISTMAS FACTORY και η Επέλαση των Ξωτικών

Με ένα μεγάλο πάρτυ γεμάτο παιδικά χαμόγελα, μουσική και χορό, πραγματοποιήθηκε η φαντασμαγορική γιορτή εγκαινίων το Σάββατο 30 Νοεμβρίου!

Το πιο αγαπημένο θεματικό πάρκο όλων των παιδιών και των μεγάλων, το The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών άνοιξε για 7η συνεχή χρονιά τις πόρτες του!

Οι ξεχωριστοί και ταλαντούχοι παρουσιαστές που ήταν και πέρυσι οι οικοδεσπότες της γιορτης, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, υποδέχτηκαν και φέτος τον κόσμο που είχε μαζευτεί από νωρίς στο χώρο του Christmas Factory

για το μεγάλο party και την φιλανθρωπική παρέλαση! Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία, έτσι και φέτος, η διοργανώτρια εταιρεία Dreamstar πραγματοποίησε την εορταστική της φιλανθρωπική παρέλαση για το Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος), η οποία ξεκίνησε με τους δυναμικούς Batala να δίνουν το βήμα από τον χώρο του Christmas Factory, πέρασε από την περιοχή του Θησείου, μεταφέροντας το χριστουγεννιάτικο γιορτινό πνεύμα σε όλη την πόλη και επέστρεψε για το άναμμα του πανέμορφου δέντρου.

H πρέσβειρα του Οργανισμού, η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε τον ενθουσιασμένο κόσμο και μίλησε για το πολύ σημαντικό έργο του Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδα) αμέσως πριν υποδεχθεί στη σκηνή τη λαμπερή Λένα Ζευγαρά με την οποία άναψαν μαζί το δέντρο!

Σειρά είχε η μουσική, με τη Λένα Ζευγαρά στο μικρόφωνο να ξεσηκώνει το κοινό ενώ μέσως μετά, οι αγαπημένοι των παιδιών DeeVibes, Natasha Kay και Ilias Bogdanos τραγούδησαν ελληνικά και ξένα κομμάτια. Η φιλανθρωπική γιορτινή ημέρα, έκλεισε με τα φωτεινά πυροτεχνήματα που στόλισαν τον ουρανό πάνω από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, σημαίνοντας την έναρξη της πιο γιορτινής περιόδου! Την βόλτα τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό έκαναν και επώνυμοι φίλοι, η Έλενα Ασημακοπούλου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μάντυ Περσάκη η οποία θα έχει και special pilates sessions τα Σαββατοκύριακα στο Christmas Factory, ο Χρήστος Δάντης και η Άντζελα Γκερέκου, οι οποίοι απόλαυσαν τις λιχουδιές που υπάρχουν στο food market, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και στήριξαν την τόσο σημαντική φιλανθρωπική ημέρα.

Όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, παρευρέθηκαν αφιλοκερδώς και εθελοντικά στη μεγάλη αυτή γιορτή, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τους σκοπούς του Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος). Ειδικότερα, με την πολύτιμη συμβολή της Panik Records για το μουσικό δρώμενο, αλλά φυσικά και την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου που συνέδραμε με την αγορά των χαρακτηριστικών μπλε σκούφων, το Christmas Factory φέτος κατάφερε να συμπληρώσει το ποσό για να εκπληρώσει ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Μια μοναδική γιορτινή εμπειρία για όλους στο κέντρο της πόλης!
The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών
Έως 5 Ιανουαρίου

Μεγάλος διαγωνισμός για τους αναγνώστες μας

Στείλε την λέξη φράση The Christmas Factory στο [email protected] και 3 τυχερές οικογένειες (έως 4 άτομα) θα κερδίσουν μια δωρεάν είσοδο στο πάρκο.

Πρώτος τυχερός 21/12/2019

Δεύτερος τυχερός 23/12/2019

Τρίτος τυχερός 25/12/2019

Καλή επιτυχία σε όλους 

Keywords
Τυχαία Θέματα