State Of Shape – To πρότυπο Fitness studio της Αθήνας

Ως πρότυπο Fitness studio της Αθήνας η φιλοσοφία μας είναι να μπορέσουμε να γνωρίσουμε στον κόσμο τον τρόπο επίτευξης ενός στόχου. Γνωρίζωντας οτι το κοινό μας χρειάζεται κάποιο χρόνο μέσα στην πολυάσχολη ημέρα είτε να ᾽᾽ξεμουδιάσει᾽᾽ αλλά είτε η γυμναστική είναι μέρος ήδη του προγράμματος του, αφιερώνουμε όλες μας τις γνώσεις και την όρεξη για να ανταπεξέλθούμε και να βοηθήσουμε

κάποιον να φτάσει τις γνώσεις και το επίπεδο του στο fitness στο μέγιστο.Καθώς έχουμε μόνοι μας περιορίσει τον μέγιστο αριθμό του γυμναστηρίου μας στο μαξιμουμ τον 5 γυμναζώμενων την ώρα για να έχουμε την δυνατότητα πλήρους παρατήρησης των πελατών μας. Προσφέρωντας υπηρεσίες όπως TRX , EMS , POWERLIFTING , YOGA , CROSSTRAINING αλλά και διατροφολογία-supplementation για την πλήρη ανάλυση των πελατών μας και την μέγιστη επίδοση τους.

Έτσι εμείς στο NewsVoice.gr συνεχίζοντας να σας προετοιμάζουμε για τον εορτασμό του  Αγ. Βαλεντίνου αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε ένα τυχερό ζευγάρι την γυμναστική του σε συνεργασία με το StateOfShape εντελώς δωρεάν για 3 μήνες. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση StateOfShape στο [email protected] έως τις 14 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. και κερδίστε!

Καλή επιτυχία σε όλους 

Για περισότερες πληροφορίες βρείτε μας παρακάτω

Instagram: StateofShapeFacebook: StateofShape
Keywords
Αναζητήσεις
state of shape αθήνα
Τυχαία Θέματα