Lifeme.gr | Γιατι… healthy is the new sexy

Το Lifeme.gr είναι δεν είναι απλά ένα e-shop, αλλά είναι ένας πυλώνας που στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου. Προσβεύσει τον υγιεινό και απολαυστικό τρόπο ζωής και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις.
Το μυστικό όμως για να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι να σου αρέσει ο τρόπος αυτός. Να γεύεσαι νόστιμα προϊόντα και να κάνεις την άσκηση που σε κάνει να πετάς. Με δεδομένο, ότι η «διατροφή» αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της επίτευξης της υγείας, προτείνει προϊόντα υγιεινής διατροφής που όχι μόνο ανταποκρίνονται σε κάποιες σημαντικές προδιαγραφές, αλλά και διακρίνονται για τη γεύση τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείς να έχεις συνέπεια στις διατροφικό σου πρόγραμμα. Στο Lifeme, μπορείς να βρεις:Προϊόντα Υγιεινής Διατροφής μόνο θρεπτικά και γευστικά προϊόντα. Επίσης, προτείνει βιολογικά προϊόντα αυστηρά χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά και χωρίς επεξεργασμένο αλεύρι  . Αυτές είναι οι βασικές προδιαγραφές.Συμπληρώματα και Φυτικές Πρωτεΐνες
Προϊόντα Ομορφιάς που βάση έχουν φυσικά αγνά υλικά όπως το μέλι, ή το λάδι καρύδας.Προϊόντα για το Σπίτι Oικολογικά προϊόντα για τον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού.Εκτός από το e-shop, προσφέρει συμβουλές στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Lifeme Magazine» προβάλλοντας hot θέματα που αφορούν τη διατροφή, γυμναστική, ομορφιά, σεξ και πολλά άλλα.  

Επίσης, έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τους διατροφολόγους, κάποια exclusive πακέτα προϊόντων σύμφωνα με τις διατροφικές προτιμήσεις και το στόχο αλλά και το εκάστοτε προφίλ του χρήστη. 

Αν ξέρεις, λοιπόν, την ποιότητα ζωής που ζητάς, παίρνεις μια απόφαση να είσαι σταθερός και συνεπής. Το Lifeme, είναι εδώ για να σε διευκολύνει. Σε κατευθύνει, σε οδηγεί και σε προμηθεύει με τα προϊόντα για να το πετύχεις αυτό.Για περισοτερες πληροφορίες μπείτε στο www.lifeme.grΜπείτε επίσης στο Instagram και το Facebook page για να μάθετε όλα τα νέα και πολλά ενδιαφέροντα tips!Μεγάλος διαγωνισμός 

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με τo Lifeme.gr προσφέρουν σε ένα τυχερό αναγνώστη μια δώρο επιταγή αξίας 300 ευρώ για αγορά προϊόντων της επιλογής του απο το eshop της εταιρείας.

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη LIFEME στο [email protected] έως το Σάββατο 12/12/2020 11 π.μ. και κέρδισε το πιο χρήσιμο δώρο για το σπίτι για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Newsvoice