Βασικά σημεία στο σεξ που δε πρέπει να αγνοήσεις

Το σεξ είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή. Ωστόσο εάν θέλεις να το απολαμβάνεις στο έπακρο θα πρέπει να το ελέγχεις και όχι να σε ελέγχει.

Αυτά είναι κάποια βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέχεις και να έχεις πάντα στο νου:

Ο τρόπος που σε φιλάει είναι ο τρόπος που θα κάνει όλα τα υπόλοιπα

Είναι γνωστή η διαπίστωση πως οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρεις για εκείνον μπορεί να στο αποκαλύψει το πρώτο του φιλί. Αδέξιος; Επιθετικός; Τρυφερός; Αν σου αρέσει πολύ, αλλά δεν σου αρέσει ο τρόπος που φιλάει δεν χρειάζεται να χωρίσεις, αλλά χρειάζεται να του το πεις. Εξήγησέ του τι σου αρέσει και τι όχι και τι θα ήθελες να αλλάξει. Αν δεν αλλάξει το ξανασυζητάμε.

Το σώμα σου είναι τέλειο!

Οι γυναίκες σπάνια θεωρούμε ότι το σώμα μας είναι τέλειο, πάντα βρίσκουμε αρκετά ψεγάδια τα οποία μας γεμίζουν ανασφάλειες. Η αλήθεια είναι πώς ότι και να σου πούμε θα συνεχίσεις να πιστεύεις ότι έχεις ατέλειες αλλά πρόσεχε. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με αυτά που βλέπεις στα περιοδικά. Το σώμα σου πρέπει να το αγαπήσεις για να το αγαπήσει και ο σύντροφος σου.

Η μέθοδος αντισύλληψης που χρησιμοποιείς είναι πολύ σημαντική υπόθεση

Μια άλλη αλήθεια είναι πώς οι περισσότερες γυναίκες ενημερωνόμαστε πολύ κακώς για την αντισύλληψη από τις φίλες μας, όταν μας περιγράφουν τι κάνουν αυτές ή από το Google. Αυτό σαφώς και είναι μεγάλο λάθος. Πρώτα διότι στο Google είναι προφανές ότι μπορεί να υπάρχουν λανθασμένες και παραπλανητικές πληροφορίες και έπειτα διότι είναι ένα τόσο σημαντικό θέμα, ξεχωριστό για τον καθένα, που είναι απαραίτητο να επισκεπτείς κάποιον γυναικολόγο, προκειμένου να σου δώσει συγκεκριμένες συμβουλές πάνω στη δική σου περίπτωση.

Μπορείς να σταματήσεις τη συνεύρεση όποια στιγμή θες

Αν περνάς μαζί του όμορφα και θες να συνεχίσεις καλώς. Αν κάτι σε χάλασε έχεις δικαίωμα να το πεις και να σταματήσεις. Κυρίως σε πιο μικρές ηλικίες οι άντρες είναι πιο πιεστικοί, αλλά δεν χρειάζεται να υποκύψεις στην πίεση. Είναι δική σου απόφαση. Και μην τον αφήσεις να σου πει ότι επειδή πήγες σπίτι του και φιληθήκατε είσαι υποχρεωμένη να το φτάσεις ως το τέρμα.

Το σεξ είναι καλύτερο με κάποιον που αγαπάς.

Δεν θα κάνουμε κριτική στο σεξ που μπορεί να κάνει μια γυναίκα με έναν άντρα που δεν είναι σε σχέση, αλλά ένα είναι σίγουρο: το σεξ που θα μοιραστείς με έναν άντρα που έχει συναισθήματα για σένα και εσύ για εκείνον προσφέρει διπλή ικανοποίηση και τίποτα δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Γιατί, μόνο έτσι απολαμβάνει και το σώμα αλλά και το μυαλό. Για να στο εξηγήσουμε καλύτερα το σεξ με κάποιον «φίλο» είναι σαν ορεκτικό στο σεξ, όμως, με τον σύντροφό σου είναι το κυρίως πιάτο. Και ποια γυναίκα θέλει να μένει στο πρώτο πιάτο; Καμία!

The post Βασικά σημεία στο σεξ που δε πρέπει να αγνοήσεις appeared first on foititakos.gr | Το μεγαλύτερο φοιτητικό blog, από το 2007!.

Keywords
Τυχαία Θέματα