Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε τη επιπόλαιη συμπεριφορά στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου! Όσοι επιχειρήσουν να “φλερτάρουν” πίσω από την πλάτη του συντρόφου τους, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι οι συνέπειες θα είναι μακροχρόνιες. Σε άλλες τομείς της ζωής σας, η μέρα υπόσχεται να δώσει θετικά αποτέλεσμα. Αυτό περιλαμβάνει τη πιθανότητα συνάντησης με ανθρώπους που

θεωρούνται ως ομοϊδεάτες σας. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε μια γνωριμία που θα καταλήξει σε φιλική ή ακόμη και ερωτική σχέση εάν είστε αδέσμευτοι.

Ταύρος

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βρείτε το εξιλαστήριο θύμα για τα χρονίζοντα προβλήματα σας. Οι αρνητικές σκέψεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να χαλάσουν τη μέρα σας. Ίσως να είναι καλύτερο να αναβάλλετε τις ευθύνες που σας αναλογούν σε πρόβλημα και δυσκολίες που αντιμετωπίζετε… Η σφαίρα των συναισθηματικών σας μπορεί να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει ο κίνδυνος το ταίρι σας να ζηλέψει και δεν θα πρέπει να του δώσετε αφορμές… Τα πειράματα επίσης με το στυλ σας, όπως μια αλλαγή χρώματος μαλλιών, ένα νέο κούρεμα ή ακόμη και η αλλαγή του χτενίσματος δεν συνιστούνται.

Δίδυμοι

Αποφύγετε την πολύ σκέψη και επικεντρώσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας στη δράση. Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξετε ετοιμότητα για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Το απόγευμα συνιστάται να μετέχετε σε μια δραστηριότητα που έχει το στοιχείο του νερού, όπως το κολύμπι, μια και αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το συσσωρευμένο άγχος και την ένταση. Θα πρέπει επίσης να καλωσορίσετε κάθε εποικοδομητική δραστηριότητα που θα δώσει νόημα στον ελεύθερο σας χρόνο.

Καρκίνος

Τα γεγονότα της μέρας μπορούν να φέρουν πραγματική απόλαυση, φίλοι Καρκίνοι! Υπάρχει το ενδεχόμενο, μία από τις εσώτερες επιθυμίες σας θα γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο η επιθυμία σας αυτή δεν θα αφορά υλικά αποκτήματα… Γιατί όλα όσα σχετίζονται με τη χρηματοοικονομική σφαίρα, πρέπει να τα χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή. Προς το βράδυ, μπορεί κάποιο πρόσωπο να είναι προκλητικό απέναντι σας και να σας επιτεθεί με ερωτήσεις που δεν θα θεωρήσετε ευπρόσδεκτες. Για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αποφύγετε ακόμη και τον παραμικρό υπαινιγμό για κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκάλυψη εμπιστευτικών συνομιλιών.

Λέων

Ορισμένοι μεταξύ σας ίσως να χρειαστεί να περάσετε τη μέρα σας κάτω από άβολες συνθήκες. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της οικογένειας σας που αντιμετωπίζει δυσκολίες, να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι μεγάλων αποστάσεων ή να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με δυσάρεστα πράγματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φίλοι σας ή η οικογένειά σας θα βοηθήσουν ενεργά στο να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Δεν πρέπει να απορρίψετε για κανένα λόγο την διάθεση τους για προσφορά και βοήθεια!

Παρθένος

Πολλά θα εξαρτηθούν από την ικανότητα σας να αντιληφθείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και από την άμεση ανταπόκριση σας. Υπάρχει μια πιθανότητα να υποσκελίσετε έναν από τους συναδέλφους σας, προκειμένου να καταλάβετε μια θέση ευθύνης. Είναι επίσης πιθανό, όλες οι ευχάριστες ειδήσεις της μέρας να επικεντρώνονται στον τομέα των οικονομικών σας. Δεν συνιστώνται ωστόσο δείγματα απληστίας, κυνισμού και εγωιστικές συμπεριφορές (αυτό μπορεί να σας αποξενώσει από πιθανούς συμμάχους). Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να είστε ήρεμοι, με μεγάλη δόση διπλωματίας, αποφεύγοντας περιττές ερωτήσεις.

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό να απογειωθεί η φαντασία σας σήμερα, με δεκάδες φωτεινές ιδέες και εξαιρετική έμπνευση! Εκμεταλλευτείτε σωστά τη στιγμή και προσαρμόστε αυτές τις σκέψεις και ιδέες, ώστε να φέρουν πρακτικά αποτελέσματα στην ζωή σας. Κατά τα άλλα θα περάσει χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Θα έχετε τον ελεύθερο χρόνο να φροντίσετε τον εαυτό σας και να απαλλάξετε τον προσωπικό σας χώρο από οτιδήποτε άχρηστο και περιττό. Ίσως να σας περάσει από το μυαλό να αγοράσετε ένα νέο έπιπλο ή να κάνετε μια μεγάλη επισκευή στο σπίτι.

Σκορπιός

Η εγωιστική συμπεριφορά σας θα κάνει μεγαλόπρεπα την εμφάνιση της σήμερα…με την αντίθεση του Δία σε ανάδρομη πορεία. Προσπαθήστε ωστόσο να μην προσβάλλετε τα άτομα με τα οποία έχετε στενές σχέσεις. Εάν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να αφιερώσετε χρόνο μόνο στον εαυτό σας, κάντε το με τακτ. Το βράδυ, αφού θα έχετε κουραστεί από τις ανατροπές της ημέρας, αξίζει να σκεφτείτε τρόπους απόλυτης χαλάρωσης. Δεν είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε μια αυστηρή δίαιτα ή να εντάξετε στην ζωή σας μια νέα συνήθεια.

Τοξότης

Η μέρα είναι πιθανό να είναι αρκετά συνηθισμένη. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε υποθέσεις που δεν συνεπάγονται βιασύνη. Τα οικονομικά σας ωστόσο μπορεί να απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή! Υπάρχει μια πιθανότητα να θελήσετε να αγοράσετε κάτι που έχει υψηλό κόστος. Προς το τέλος της ημέρας όμως, κάποια δυσάρεστη ανάμνηση ή ένα άτομο από το παρελθόν σας, μπορεί να σας υπενθυμίσει κάποιες πτυχές που θα θέλατε να διαγράψετε από τη μνήμη σας. Είναι σημαντικό να προστατευθείτε άμεσα από τέτοιες εισβολές.

Αιγόκερως

Σε μια αγορά που σκοπεύετε να προβείτε, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε νέες ιδέες, με στόχο τον δυνητικό εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων σας. Απαγορεύονται σήμερα τα επικίνδυνα αθλήματα, τα τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να έχει υψηλό ρίσκο τραυματισμών ή οικονομικών απωλειών. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σας.

Υδροχόος

Είστε λίγο υπερβολικοί και ίσως ακόμη και επιθετικοί σε ότι κάνετε. Θα πρέπει να βάλετε φρένο και να ηρεμήσετε, γιατί με τον τρόπο αυτό μόνο προβλήματα δημιουργείτε. Κάτι ή κάποιος θα θελήσει να τραβήξει την προσοχή σας και καλά θα κάνετε να δώσετε σημασία σε όσα έχει να σας δείξει ή να σας πει. Θα είναι σημαντικά για την πορεία σας.

Ιχθείς

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι γαλαζοαίματοι της Ευρώπης στο μνημόσυνο για τον πρίγκιπα Φίλιππο – Τα δάκρυα της βασίλισσας Ελισάβετ

Άλεκ Μπόλντουιν: Επιστρέφει με δύο νέες ταινίες μετά την τραγωδία του Rust

Φως στο Τούνελ: Σαρωτική πρωτιά τον Μάρτιο

Keywords
Τυχαία Θέματα