Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου

07:27 8/8/2019 - Πηγή: Mononews

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε με νεύρα στο σύντροφο σας. Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε μπερδέματα, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκτεθειμένοι οικονομικά βρίσκεστε και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή, μέχρι να έρθουν τα καλά… Βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε, είτε μέσα από μια δραστηριότητα στο ελεύθερο σας χρόνο, είτε βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σας και τα

αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη σας πιάνει κατάθλιψη. Σας βαραίνει η συναισθηματική αναστάτωση και τα μπερδεμένα συναισθήματα. Νιώθετε ψυχική κόπωση. Προχωρήστε ωστόσο με θάρρος και δύναμη. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Σύντομα θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προώθηση των στόχων σας θα αποδώσει άμεσα. Επειδή κινδυνεύετε να γίνετε θύμα υπονόμευσης, όμως, κρατήστε τα μυστικά σας για τον εαυτό σας. Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό είναι η αιτία για παρασκηνιακές καταστάσεις και συκοφαντίες, σχόλια και ίντριγκες στον επαγγελματικό τομέα. Απομονωθείτε και κρατήσετε μυστικά για τον εαυτό σας. Οικονομικά προβλήματα και εκκρεμότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και δημιουργούν έντονο άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας ευνοεί. Βλέπετε ωστόσο τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά, και γι αυτό χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σας. Όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση, θα πρέπει να προσέχετε υπερβολικά γιατί θα εκτεθείτε… Επικοινωνήστε με φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με αναστολές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση. Η ένταση σας αποπροσανατολίζει. Το άγχος και η καταπίεση προκαλεί γκρίνιες και υστερίες. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες και τα ατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απόψεις σας είναι απόλυτες σήμερα. Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στο δρόμο της ζωής, που εσείς επιλέξατε. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και τη συναισθηματική ισορροπία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δεχτείτε προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας. Τα άστρα φέρνουν εύνοια στα επαγγελματικά. Μην εμπιστεύεστε ωστόσο τρίτους! Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε, θα επανέλθει σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως ως προς τις απόψεις που έχετε για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές σας επαφές ή να φύγετε με φίλους ένα ταξίδι. Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία θα σας συναρπάσει σήμερα! Απολαύστε τις στιγμές και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Για κάτι μονιμότερο όμως το πλανητικό σκηνικό δεν είναι στο πλευρό σας… Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και συναισθηματικά μπερδέματα γι τους δεσμευμένους εν όψει.

ΙΧΘΕΙΣ

Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Προσοχή στα λάθη και τις παραλήψεις που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά!!! Στα συναισθηματικά σας, αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, γιατί χαλάτε τη διάθεση του συντρόφου σας

Πηγή: Αλίντα Κανάκη

The post Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα