Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

08:40 8/4/2022 - Πηγή: Mononews

Πώς θα εξελιχθεί η Παρασκευή μας, σύμφωνα με τα ζώδια;

Οι προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε. Πετάξτε επίσης από τη ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Ταύρος

Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Κάποιες συναντήσεις και επαφές ίσως να μην σας ευνοούν σήμερα! Αποφύγετε

την λήψη σημαντικών αποφάσεων σε επαγγελματικά θέματα, εάν δεν τις έχετε επεξεργαστεί στο έπακρο… Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους.

Δίδυμοι

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σας. Είστε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι σήμερα και αυτή η θετική σας ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Νέες πεποιθήσεις και κάποια νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας οδηγούν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις και να οδηγήσετε στο εξής με νέα ρότα την ζωή σας.

Καρκίνος

Δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και μονοκόμματοι με προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον. Ακούστε προσεκτικά, κατανοήστε, συμβουλευτείτε και δράστε. Σας απασχολεί επίσης η υγεία σας και σας αγχώνει. Πρόκειται άραγε για πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα, που έχουν την βάση τους στην κάπως πεσμένη σας ψυχολογία;

Λέων

Σήμερα θα έχετε την έντονη παρόρμηση να τινάξετε κυριολεκτικά την ζωή σας στον αέρα και να φύγετε σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα! Πριν κάνετε όμως οποιαδήποτε δραστική ενέργεια, σκεφτείτε τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσετε μακροπρόθεσμα. Θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή, που να ξεφεύγει λίγο από τα γνωστά και τετριμμένα του χαρακτήρα σας, λίγο πιο εξωτικό ή περιπετειώδες, ώστε να εκτονώσετε την ανάγκη σας για περιπέτεια, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα και ένα δίχτυ ασφαλείας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας ίσως κάνετε μια γνωριμία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να σας κινήσει την προσοχή…

Παρθένος

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε του τα αισθήματα… Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε οι ελεύθεροι του ζωδίου σας! Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές.

Ζυγός

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις…

Σκορπιός

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο σήμερα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθεια σας να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Τοξότης

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα και θέλετε να διασκεδάσετε και να σπάσετε πλάκα. Όσο δεν σας εμποδίζει να βγάλετε την δουλειά σας στην ώρα της, η ευχάριστη αυτή διάθεση σας είναι μια ευλογία! Χώρια που μπορείτε να βοηθήσετε και να καθοδηγήσετε κάποιο δικό σας άτομο σε δικά του προβλήματα με μεγαλύτερη άνεση και πιο καθαρό μυαλό!

Υδροχόος

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

Ιχθείς

Κάποιο συμβάν θα σας απογοητεύσει και θα σας αποκαρδιώσει, να θυμόσαστε όμως ότι αύριο είναι μια άλλη μέρα και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Αναζητήστε καινούργιες ιδέες ή κάντε νέες επιλογές στην ζωή σας για να μπορέσετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που πια δεν σας εκφράζει. Μην κάνετε όμως βιαστικές και αψυχολόγητες ενέργειες.

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Συγκινητική αποχώρηση στο Survivor (video)

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης

Οι ήρωες με τα στυλό της Λίλας Μπελιβανάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα