Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα είναι αυτή η Παρασκευή για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν τα άστρα;

Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Ένας επανέλεγχος είναι χρήσιμος πριν την όποια δράση.

Κριός

Σήμερα με δυσκολία θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε από σκέψεις οι οποίες σας δημιουργούν ανασφάλειες. Εστιάστε σε ό,τι έχει αντικειμενική υπόσταση.

Ταύρος

Η πρακτικότητα και ο ρεαλισμός σας είναι χρήσιμες ιδιότητες για να μπορέσετε να έχετε μια παραγωγική επαφή και επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας.

Δίδυμοι

Η επίτευξη του

στόχου είναι δυνατή σήμερα, αρκεί να γνωρίζετε εκ των προτέρων πως η διαδικασία δεν θα είναι όσο εύκολη θα θέλατε.

Καρκίνος

Τα υπερβολικά όνειρα και οι προσδοκίες δεν θα είναι βοηθητικά σήμερα στο πρόγραμμά σας. Εστιάστε σε ό,τι μπορεί πραγματικά να επιτευχθεί κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Λέων

Φόβοι και ανησυχίες μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα σε σχέση με το σπίτι, την οικογένεια ή την ιδιωτική σας ζωή. Μην αφήσετε την απογοήτευση να πάρει τα ηνία.

Παρθένος

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική για εσάς γι’ αυτό χρειάζεται να έχετε μεγάλη κατανόηση και διάθεση προσαρμοστικότητας.

Ζυγός

Η αλληλεγγύη χρειάζεται να είναι ενεργή σήμερα με όποιον τρόπο μπορείτε. Μοιραστείτε ό,τι μπορεί να είναι χρήσιμο στους ανθρώπους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η συναισθηματική, κυρίως, αξία των πραγμάτων είναι πολύ σημαντική.

Σκορπιός

Ευκαιρίες για κάτι καινούργιο, το οποίο έχει δυνατότητες εξέλιξης, έρχονται σήμερα. Εστιάστε σε ό,τι βοηθά την εικόνα και προβολή σας.

Τοξότης

Σήμερα χρειάζεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, ανεξάρτητα εάν η αυτοπεποίθησή σας είναι υψηλή. Με αυτόν τον τρόπο θα φέρετε καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Πιθανά σήμερα να μην έχετε την ανάλογη όρεξη και διάθεση, παρ’ όλο που μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα αυτή την στιγμή. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας.

Υδροχόος

Κάτι βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και νέες προοπτικές μπορούν να αρχίσουν να φαίνονται στον ορίζοντα. Προσπαθήστε να δείτε πέρα από το προφανές.

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσάς, ωστόσο χρειάζεται με κάθε τρόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες έξω και μέσα σας. Η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει.

Πηγή: portraits.gr

Διαβάστε ακόμη:

Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα – Περιμένουν δίδυμα αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης

Ευγενία Νιάρχου: Το εντυπωσιακό cozy σαλόνι της «χρυσής» κληρονόμου

Η συνταγή για ζυμαρικά που θα λατρέψετε: Τσουχτές Μάνης με τυρί και αυγό

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα