Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Τι λένε τα ζώδια; Πώς ξεκινά η νέα εβδομάδα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

ΚΡΙΟΣ

Σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση και θα έχουν θετική εξέλιξη! Ίσως μάλιστα ηλικιωμένα άτομα σας φανούν χρήσιμα. Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να

περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στη συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντας σιγουριά. Κάποια έκτακτα έσοδα μπορούν να τονώσουν τον προϋπολογισμό σας σήμερα, μην απογοητευτείτε όμως εάν διαπιστώσετε ότι δεν θα είναι όσα αναμένατε ή ελπίζατε να είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή σας τάξη, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα λειτουργούν αυτόματα και δεν θα αργήσετε να δρέψετε τις επιτυχίες των προσπαθειών σας. Δεν έχετε καταφέρει όμως ακόμη να ολοκληρώστε αυτό που επιδιώκετε και αυτό σας κάνει δημιουργεί ένταση. Θα πρέπει να δείξετε όμως υπομονή και επιμονή στις προσπάθειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συντονίστε τις ενέργειες σας και μη σκορπάτε τις δυνάμεις σας χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σας αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σας καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες. Ίσως μια απόφαση που θα γίνει γνωστή σήμερα να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείτε να αναλάβετε τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα! Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον… Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

ΖΥΓΟΣ

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να έχετε σήμερα πολύ καλές ιδέες, που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη στο μέλλον. Είναι σημαντικό να μην επαναπαύεστε στις επιτυχίες ή τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά να θέτετε στόχους για το μέλλον και να κινήστε σταθερά προς την επίτευξη τους. Προσέξτε κατά τη διάρκεια της μέρας τα άτομα που σας πλησιάζουν και εκμυστηρεύονται τον έρωτα τους. Τα κίνητρα τους μπορεί να μην είναι όσο αγνά φαίνονται…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια σας, είτε μέσα από την επικοινωνία σας με άτομα, με τα οποία θα έρθετε σε αντιπαράθεση για ζητήματα ηθικής τάξης, είτε με έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα. Πιθανά δεικτικά σχόλια από συνεργάτες αντιμετωπίστε τα με αδιαφορία, γιατί αυτό είναι που τους αξίζει.

ΙΧΘΕΙΣ

Η μέρα θα σας εκπλήξει με την θετική τροπή της, φίλοι Ιχθείς! Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να βρεθείτε μέσα σε μια ομάδα ευχάριστων ανθρώπων με θετική ενέργεια ή ενδεχομένως να κάνετε μια εξόρμηση σε μια τοποθεσία που θα σας γεμίσει χαρά και έντονα συναισθήματα, ή ακόμη να διασκεδάσετε κάπου που δεν τα είχατε προγραμματίσει. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να χαλάσει την θετική σας διάθεση είναι το ταίρι σας, που δεν θα είναι στα καλύτερα του σήμερα… Στο τέλος της μέρας ίσως δεχθείτε μια πρόταση που θα έχει καθαρά δημιουργική διάσταση και που θα σας ενθουσιάσει!

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Ηermes, Louis Vuitton, Rolex: Καλύτερη επένδυση από τις μετοχές και τα ακίνητα

Ο Πίτερ Τζάκσον στην κορυφή της λίστας Forbes στην ψυχαγωγία

Survivor: Το «χρυσό» συμβόλαιο της Κάτιας και οι αυστηροί όροι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022,zodia, deftera 14 fevrouariou 2022