Υβόννη Μπόσνιακ: Όλη η κοσμική Αθήνα στο Ζάππειο για το πρώτο της fashion show στην Εβδομάδα Μόδας

Το ντεμπούτο της σόου ως σχεδιάστρια πραγματοποίησε η Υβόννη Μπόσνιακ, το απόγευμα της Κυριακής, στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week.

Το μοντέλο παρουσίασε τη νέα

κολεξιόν του brand Yvonne Bosjnak Athens, για το οποίο έχει δουλέψει πολύ και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Αντώνης Ρέμος, ενώ πλήθος διασήμων της κοσμικής Αθήνας και του καλλιτεχνικού στερεώματος τίμησαν με την παρουσία τους την ξεχωριστή αυτή επίδειξη στο Ζάππειο.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που παρακολούθησε το σόου από την πρώτη σειρά.

Ακόμη, το «παρών» έδωσαν οι Λάκης Γαβαλάς, Μαρία Μπεκατώρου, Ελεονώρα Μελέτη, Μελίνα Ασλανίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Πετρουλάκη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Χριστίνα Μπόμπα, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρίνα Βερνίκου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την φαντασμαγορική βραδιά:Υβόννη ΜπόσνιακΗ Μαριάννα βαρδινογιάννη ανάμεσα στη Σάσα Σταμάτη και τον Κωνσταντίνο ΚούκαΜαριάννα ΒαρδινογιάννηΜαρία ΜπεκατώρουΚωνσταντίνος Αργυρός και Μαριάννα ΒαρδινογιάννηΗ Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη ΑλεβιζόπουλοΗ Κατρίνα Τσάνταλη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Χριστίνα ΜπόμπαΧριστίνα Παππά και Νίκος ΓεωργιάδηςΣταματίνα ΤσιμτσιλήΛάκης Γαβαλάς, Αντώνης Ρέμος και Μελίνα ΑσλανίδουΣτέλιος Κουδουνάρης και Κατερίνα ΣτικούδηΕλεονώρα Μελέτη και Φλωρίντα ΠετρουτσέλιΜαρίνα Βερνίκου και Ζέτα ΔούκαΕλένη Πετρουλάκη

The post Υβόννη Μπόσνιακ: Όλη η κοσμική Αθήνα στο Ζάππειο για το πρώτο της fashion show στην Εβδομάδα Μόδας appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα