Ξεκίνησε να «βρέχει» τροπολογίες και ρουσφέτια στη Βουλή

17:57 4/6/2019 - Πηγή: Mononews

Ξεκίνησε η κατάθεση φωτογραφικών τροπολογιών στη Βουλή από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά τους να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ρουσφέτια μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη βουλευτής που έσπευσε να καταθέσει τροπολογίες, και μάλιστα τέσσερις, ήταν η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η βουλευτής του νομού Κεφαλονίας έσπευσε

στην κύρωση της Σύμβασης με το Αζερμπαϊτζάν για την προστασία του περιβάλλοντος να ζητάει ρύθμιση ώστε το μέγιστο ύψος της στέγης στα σπίτια του νησιού της να φτάνει τα 2 μέτρα αντί για 1,60 που είναι σήμερα! Μάλιστα η κ. Θεοπεφτάτου προχώρησε και στην κατάθεση άλλων τριών βουλευτικών τροπολογιών οι οποίες αφορούσαν:

– τροποποίηση διαδικασίας εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου μετά από άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης ή δέσμευσης

– απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σεισμόπληκτων ακινήτων με ολική απαγόρευση χρήσης όπως σε Κεφαλονιά, Φθιώτιδα και Φωκίδα

– παράταση κατά ένα έτος (έως 31/12/2019) στην προθεσμία καταβολής δαπανών Περιφερειών για την αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς στις 26/1/2014 και 3/2/2014 στο νομό Κεφαλληνίας.

Στη συνέχεια κατατέθηκε η πρώτη υπουργική τροπολογία, από τον υπουργό Αλέξη Χαρίτση, που αφορά παράταση συμβάσεων εργασίας στους ΟΤΑ έως τις 30 Οκτωβρίου.

Η τροπολογία «Παράταση διάρκειας των συμβάσεων εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. του προσωπικού που περιλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της Προκήρυξης 3Κ/2018 (τ. Α.Σ.Ε.Π. 4/2018)» κατατέθηκε στην Κύρωση Σύμβασης της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία ψηφίζεται αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής.

The post Ξεκίνησε να «βρέχει» τροπολογίες και ρουσφέτια στη Βουλή appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα