Βγαίνει άμυνα στις 850 μονάδες στο Χρηματιστήριο

Αντανακλαστικά στις 850 μονάδες δείχνει ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου, καθώς, έπειτα από δύο ώρες συναλλαγών, οι απώλειες περιορίζονται και από τα χαμηλά των 849 μονάδων ο γενικός δείκτης ανακάμπτει στις 855 περιορίζοντας την έκταση του… κόκκινου στο ταμπλό.

Με τις συναλλαγές κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, ο τραπεζικός δείκτης αντιδρά και μάλιστα με κέρδη 1,4%, παρά το γεγονός ότι οι ανησυχίες για τον περιορισμό των κόκκινων δανείων υπάρχουν, αλλά δεν μπορούν να κλείσουν τα μάτια οι αναλυτές στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η Alpha Bank

ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να πουλήσει νέο χαρτοφυλάκιο προβληματικών δανείων, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Μυτιληναίος και Aegean, περιορίζουν τις αρχικές απώλειές τους, ενώ Alpha, Eurobank, Πειραιώς και Εθνική πέρασαν σε θετικό πεδίο, ακολουθούμενες από την ΔΕΗ (αναμετράται με τα 2,90 ευρώ) και τον ΟΛΠ.

Ανησυχία για τα αποτελέσματα της Lamda Development που ανακοινώνονται μετά το κλείσιμο της αγοράς και τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Οι αρχικές απώλειες του -9% έχουν περιοριστεί στο -6,5%, στα 8,24 ευρώ, αλλά η συνεδρίαση έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.

The post Βγαίνει άμυνα στις 850 μονάδες στο Χρηματιστήριο appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα