Ο γιος του Άνθιμου Ανανιάδη βαφτίστηκε χωρίς εκείνον!

Κάτω από άκρα μυστικότητα φαίνεται πως οργάνωσε και εκτέλεσε η Μαρία Νεφέλη Γαζή τη βάφτιση του γιου της. Τόση μυστικότητα, που ξέχασε να καλέσει ακόμη και τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού, τον αγαπημένο ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη.

Η βάφτιση του παιδιού έγινε το Σάββατο 25 Μαΐου και έγινε γνωστή μόλις σήμερα, μέσω της ίδιας της χαρούμενης μητέρας, που δημοσίευσε το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα,

η απουσία του Άνθιμου Ανανιάδη έγινε φανερή και από τα όσα έγραψε η Μαρία Νεφέλη Γαζή στις λεζάντες που συνόδευαν τις αναρτήσεις της, οι οποίες έκρυβαν πολλά υπονοούμενα.

View this post on Instagram

Με τις υπέροχες νονες μας Σας ευχαριστούμε για όλα

A post shared by Maria Nefeli Gazi (@maria.nefeli.gazi) on May 29, 2019 at 3:58am PDT

Πολύ σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι τόσο το όνομα όσο και το επίθετο δεν είναι εκείνα που περιμέναμε. Αναφορικά με το επίθετο, η μητέρα φρόντισε ώστε το παιδί να πάρει το δικό της και όχι αυτό του Άνθιμου. Επιπλέον, είχε γίνει γνωστή, από τότε ακόμη που η Μαρία Νεφέλη ήταν έγκυος, η επιθυμία του ηθοποιού να δώσει στον γιο του το όνομα του πατέρα του, Τιμόθεου. Η μητέρα του μωρού φαίνεται πως δεν κράτησε ούτε αυτή τη δέσμευση απέναντι στον πατέρα, μιας και είχαν ανακοινώσει επίσημα ότι το παιδί θα βαφτιστεί έτσι. Αντιθέτως, το όνομα που πήρε το παιδί είναι Φίλιππος – Δημήτρης.

View this post on Instagram

«Η οικογένεια δεν είναι απλώς ένα σπουδαίο πράγμα. Είναι τα πάντα». 25/05/2019

A post shared by Maria Nefeli Gazi (@maria.nefeli.gazi) on May 29, 2019 at 3:50am PDT

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι χώρισε πολύ επεισοδιακά, με τους δύο να προβαίνουν σε αλληλοκατηγορίες και να διεκδικούν την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού, φτάνοντας μάλιστα μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Όλοι αναμένουν την απάντηση του ηθοποιού, που δεν θ’ αργήσει να έρθει.

View this post on Instagram

25/05/2019 ~Μια ευχή θα σου χαρίσω αγοράκι μου γλυκό από σήμερα η ζωή σου να ‘χει άστρο φωτεινό. Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή,η γλυκιά σου η καρδούλα ποτέ να μην πληγωθεί~ Να ζήσεις παιδί μου #Filippos-Dimitris-Gazis

A post shared by Maria Nefeli Gazi (@maria.nefeli.gazi) on May 29, 2019 at 3:10am PDT

The post Ο γιος του Άνθιμου Ανανιάδη βαφτίστηκε χωρίς εκείνον! appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα