Τραγωδία στο Αίγιο: Σήμερα το απόγευμα το «τελευταίο αντίο» σε γιαγιά και εγγονό

Σήμερα το απόγευμα γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος στο Αίγιο καθώς κηδεύονται γιαγιά και εγγονός, που έχασαν με τραγικό τρόπο της ζωή τους, σε τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από όχημα που οδηγούσε 28χρονος και το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, καβαλώντας το πεζοδρόμιο και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Η διπλή κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στις Καμάρες και οι σοροί τους θα βρίσκονται στον ναό από τις 5 το απόγευμα.

Οργή προκαλεί, ωστόσο, η στάση του 28χρονου

οδηγού που θέρισε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι και στη συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματά του. Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον  ΑΝΤ1 λένε ότι τη στιγμή που έγινε το τροχαίο το καροτσάκι του μωρού εκσφενδονίστηκε ενώ η συνεπιβάτιδα λιποθύμησε.

Η 20χρονη κοπέλα στην κατάθεσή της στην αστυνομία, υποστήριξε πως μετά το τροχαίο και ο οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ, γι’ αυτό κι έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας. Μάρτυρας ανέφερε πως η κοπέλα λιποθύμησε και ο 28χρονος την άφησε στο σπίτι της. Όπως αποκάλυψε η ίδια οι δυο τους νωρίτερα διασκέδαζαν σε παραλιακό μαγαζί του Αιγίου.

The post Τραγωδία στο Αίγιο: Σήμερα το απόγευμα το «τελευταίο αντίο» σε γιαγιά και εγγονό appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα