Το ακατανόητο μήνυμα της Γκαγκάκη μετά την παύση της από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις για την Κατερίνα Γκαγκάκη εξαιτίας της απρεπούς συμπεριφοράς που επέδειξε στην διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, την περασμένη Πέμπτη, όταν μαζί με το υπόλοιπο πάνελ, γελοιοποίησε την είδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας του ΑΠΘ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

To mononews.gr, αφουγκραζόμενο την αγανάκτηση που προκάλεσε ο τρόπος της κ. Γκαγκάκη, στην οποία ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είχε εμπιστευθεί τις πολύ σημαντικές θέσεις της

υπεύθυνης του Τομέα Πολιτισμού του Δήμου και της προέδρου στο ΔΣ της «Τεχνόπολης», άμεσα δημοσίευσε άρθρο, στο οποίο εξέφραζε την άποψη ότι η κ. Γκαγκάκη δεν μπορούσε πλέον να «σταθεί» στο πόστο της.

Παρά τις «συγγνώμες» τόσο μέσω της εκπομπής όσο και μέσω Instagram, τελικά η κ. Γκαγκάκη παύθηκε χθες το απόγευμα από τα καθήκοντά της με απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος με την κίνηση αυτή έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σε ό,τι αφορά τα του δήμου.

Στον απόηχο όσων ακολούθησαν, η κ. Γκαγκάκη ανέβασε στη διάρκεια της νύχτας φωτογραφία μιας φουρτουνιασμένης θάλασσας, την οποία συνόδευσε από ένα μακροσκελές μήνυμα-συμβουλή προς τον νεώτερο εαυτό της, όπως το ονομάζει:

«Advice to my younger self #60: Κοίτα να δεις λοιπόν πώς θα χουν τα πράγματα.
Θα ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι.
Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς. Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις.
Θα έχεις μάθει. Ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς. Θα έχεις συνηθίσει.
Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν. Με τον καιρό θα καταλάβεις. Θα αναγνωρίσεις , θα παραδεχτείς. Ότι θα σαι απο αυτές. Που πεισμώνουν. Που επιταχύνουν λαβωμένες. Και θέλουν και διεκδικούν. Χωρίς πλάτες. Δεν ξεχνάνε, περιμένουν.
Που όταν τις πληγώνουν, δίκαια ή άδικα, φωνάζουν από μέσα τους. Πολύ, σπαραχτικά, άγρια. Βουβά. Και αντεπιτίθενται στο χρόνο τους. Μόνες. Με δύναμη, ορμή και πάγο. Με απόσταση και συνέπεια. Με στοιχεία, αλλά χωρίς απωθημένο. Με συναίσθημα προσώπου αλλά καμμία έκφραση ψυχής.
Το κατέκτησαν, το τελειοποίησαν. Κι εσύ. #advice #lifequotes #life».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Advice to my younger self #60: Κοίτα να δεις λοιπόν πώς θα χουν τα πράγματα. Θα ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι. Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς. Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις. Θα έχεις μάθει. Ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς. Θα έχεις συνηθίσει. Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν. Με τον καιρό θα καταλάβεις. Θα αναγνωρίσεις , θα παραδεχτείς. Ότι θα σαι απο αυτές. Που πεισμώνουν. Που επιταχύνουν λαβωμένες. Και θέλουν και διεκδικούν. Χωρίς πλάτες. Δεν ξεχνάνε, περιμένουν. Που όταν τις πληγώνουν, δίκαια ή άδικα, φωνάζουν από μέσα τους. Πολύ, σπαραχτικά, άγρια. Βουβά. Και αντεπιτίθενται στο χρόνο τους. Μόνες. Με δύναμη, ορμή και πάγο. Με απόσταση και συνέπεια. Με στοιχεία, αλλά χωρίς απωθημένο. Με συναίσθημα προσώπου αλλά καμμία έκφραση ψυχής. Το κατέκτησαν, το τελειοποίησαν. Κι εσύ. #advice #lifequotes #life

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia) στις 13 Νοέ, 2019 στις 4:09 μμ PST

The post Το ακατανόητο μήνυμα της Γκαγκάκη μετά την παύση της από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη appeared first on mononews.

Keywords
Αναζητήσεις
inews
Τυχαία Θέματα