Το καστ των «Άγριων Μελισσών» στην παρουσίαση βιβλίου της Μελίνας Τσαμπάνη

Το ντεμπούτο της στην συγγραφή έκανε η σεναριογράφος των «Άγριων Μελισσών», Μελίνα Τσαμπάνη.

Η αγαπημένη σεναριογράφος, που φέτος έγραψε ιστορία με την καθηλωτική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, τις «Άγριες Μέλισσες», έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Ο Πρώτος Αμέθυστος» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Χθες, Τρίτη πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της Μελίνας Τσαμπάνη, όπου παρευρέθηκε το καστ ηθοποιών της σειράς «Άγριες Μέλισσες» προκειμένου να τιμήσουν την γυναίκα που δημιούργησε

τη σειρά-φαινόμενο.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Θανάσης Κουρλουμπάς, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν κάποια από τα πρόσωπα της σειράς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και φωτογραφήθηκαν με την συγγραφέα.

Την εκδήλωση προλόγισε η εκδότρια-συγγραφέας Ελένη Κεκροπούλου, ενώ αποσπάσματα διάβασαν οι ηθοποιοί Λεωνίδας Κακούρης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Όπως όλες οι ιδέες, έρχονται συνήθως τη στιγμή που δεν τις περιμένεις. Είμαι επαγγελματίας σεναριογράφος, οπότε η δημιουργία ιστοριών είναι όχι μόνο η δουλειά μου, αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Η διαδικασία του πώς γεννιέται μια ιδέα είναι περίπλοκη και μυστηριώδης. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να προσδιορίσει πώς δημιουργείται μια ιστορία στο μυαλό του. Η ανάγκη να δοκιμάσω μια διαφορετική φόρμα γραφής, αυτή του μυθιστορήματος, ήταν αυτή που με οδήγησε στο να γράψω ένα βιβλίο», έχει πει σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής.

Λεωνίδας Κακούρη, Μελίνα Τσαμπάνη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Όσον αφορά στην συγγραφή της σειράς του ΑΝΤ1 η Μελίνα Τσαμπάνη έχει δηλώσει: «Την επιτυχία των ‘Μελισσών’ τη μοιράζομαι με τον σύζυγό μου. Μαζί σκεφτήκαμε την ιδέα και μαζί δουλεύουμε τα σενάρια. Η κόρη μας κάποιες φορές μπορεί να γκρινιάζει για τις ώρες εργασίας, αλλά αυτό είναι κάτι που βιώνουν πολλές οικογένειες».

Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Χριστίνα Χειλά ΦαμέληΛεωνίδας Κακούρης και Χριστίνα Χειλά ΦαμέληΚουρλαμπάς, Τσαμπάνη, Ροϊλός και ΣαββιδάκηςΛεωνίδας Κακούρης και Χριστίνα Χειλά ΦαμέληΚωστής Σαββιδάκης και Θανάσης Κουρλαμπάς
Keywords
Τυχαία Θέματα