Τηλεθέαση: Πρωτιά για Καινούργιου, Χρηστίδου και Φερεντίνο

12:22 3/6/2021 - Πηγή: Mononews

Στην κορυφή της τηλεθέασης για τον μήνα Μάιο βρέθηκαν οι πρωινές εκπομπές του OPEN «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και το νέο τηλεπαιχνίδι «Τέλεια Απόδραση» στον ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Πρόκειται για παραγωγές της εταιρείας Barking Well Media,

η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας και αισθητικής προγράμματα στο τηλεοπτικό κοινό. Και τον μήνα Μάιο κέρδισε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις με τις εκπομπές της, πολλές από τις οποίες βρέθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής τους, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιβάλλον.

Σταθερά στην κορυφή το «Ευτυχείτε»

H καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης και τον μήνα Μάιο. Η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού κοινού ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της με μέσο όρο 17,1% στο δυναμικό κοινό 18-54. Με αιχμή του δόρατος την γυναικεία θεματολογία κατέγραψε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες 25-54, με μερίδιο 19,1%.

Το «Ευτυχείτε» , που προβάλλεται καθημερινά στις 9:50 στο OPEN, διατηρεί σαφές προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν (Σεπτέμβριος 2020 – Μάιος 2021) με μερίδιο 14,9% στο 18-54, ενώ προηγείται με 1,9 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Πρωτιά για την αγαπημένη παρέα του «Έλα Χαμογέλα»

Το «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τερματίζοντας πρώτο στη ζώνη προβολής του, τον μήνα Μάιο. Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε μέσο όρο 17,8% υπερισχύοντας του ανταγωνισμού. Ακόμα υψηλότερα ήταν τα ποσοστά της στα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 25-54 να σημειώνουν 23% και να αφήνουν το δεύτερο κανάλι πίσω κατά 8,6 μονάδες.

Αξιοσημείωτη είναι η άνοδος της εκπομπής σε όλα τα κοινά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ενδεικτικά, η ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύρακο στις 9:50 σημείωσε άνοδο +26% στο κοινό 18-54 και 36,6% στις γυναίκες 25-44.

Υψηλά νούμερα και για την «Τέλεια Απόδραση»

Η «Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο, που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20:00 μέσα από την τηλεόραση του ALPHA, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από τη πρεμιέρα του και συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη του πορεία, έκλεισε τον Μάιο με πρωτιά.

Το δημοφιλές φορμάτ, παραγωγή της Barking Well Media, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε 17 χώρες στον κόσμο, βρέθηκε με άνεση στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 σημειώνοντας μέσο όρο 14,9%.

Την «Τέλεια Απόδραση» παρακολούθησαν 1.130.00 τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού, έστω και για 1’.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Τριαντάφυλλος

MEGA: Νέα εμπορική διευθύντρια η Χρύσα Λιάρου

Το EURO 2020 στον ΑΝΤ1: Πλούσιο ρεπορτάζ και κάλυψη όλων των αγώνων

Keywords
Τυχαία Θέματα