Τι απαντά ο επικεφαλής της Μηχανικής κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε δημοσίευμα του mononews

Με αφορμή πρωινό δημοσίευμα του mononews.gr στην στήλη wise man, ο επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρίας Μηχανικής κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε επικοινωνία που είχε με το Mononews.gr αναφέρει ότι:

Για το ραντεβού με την κα Βασιλεία Σκότη, οικονομική διευθύντρια του υπουργείου Μεταφορών Υποδομών: Πράγματι, έχει συναντηθεί με τον Οικονομική διευθύντρια του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κα Βασιλεία Σκότη με αντικείμενο της συνάντησης την τακτοποίηση της πληρωμής προς την εταιρεία
του καθώς υπάρχει – από την πλευρά του υπουργείου – καθυστέρηση άνω των 8 μηνών. Στον αν έκανε λογοπαίγνιο με το επώνυμό της, όπως αναφέρει η στήλη, ο κ. Εμφιετζόγλου αναφέρει ότι δεν θυμάται αν ο ίδιος της είπε «θα σε σκοτεινιάσω» ή αν ο ίδιος ανέφερε ότι «σκοτεινιάζει».Για την επίσκεψή του στην Βουλή: Επισημαίνει ότι όταν πήγε στην Βουλή επισκέφθηκε στον δεύτερο όροφο τα γραφεία του κ. Βαρουφάκη… κι όχι του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η στήλη Wiseman δεν έγραψε ότι ο κ. Εμφιετζόγλου πήγε στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ότι πήγε στον 2ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ.Για την συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών: Ο κ. Εμφιετζόγλου τονίζει ότι δεν συναντήθηκε με τον υπουργό, όπως ανέφερε η στήλη. Η συνάντηση, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου έγινε πριν 1-1,5 μήνα με τους γενικούς διευθυντές – και όχι με τον ίδιο τον υπουργό – του υπουργείου, οι οποίοι μετά το πέρας αυτής ενημέρωσαν για τον ταραχώδη διάλογο που είχαν με τον κ. Εμφιετζόγλου τον Κ. Αχ. Καραμανλή, ο οποίος τους είπε ότι θα τους στηρίξει ακόμη κι αν αποφασίσουν να απευθυνθούν στην δικαιοσύνη!

The post Τι απαντά ο επικεφαλής της Μηχανικής κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε δημοσίευμα του mononews appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα