Τέμπη: Δεν ξεκινά η συνεδρίαση της Εξεταστικής, γιατί μπήκε στην αίθουσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στην αίθουσα που συνεδριάζει η Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη μπήκε πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρότι δεν είναι μέλος διότι είχε αποβληθεί καθώς υπερασπίζεται οικογένεια θύματος.

Λόγω της παρουσίας της και με δεδομένο ότι δεν είναι μέλος της Επιτροπής, δεν ήταν εφικτό να ξεκινήσει η διαδικασία κι έτσι ο πρόεδρος της εξεταστικής έχει απευθυνθεί στον

πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρέπει να βγει και υπάρχουν ειδικές προβλέψεις ενώ μπορεί να της ζητηθεί να βγει ακόμα και από την αστυνομική φρουρά.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια από χθες μιλώντας στο OPEN είχε προαναγγείλει πρόταση μομφής στο προεδρείο.

Η κ. Κωνσταντοπουλου απαντώντας στον πρόεδρο της Εξεταστικής είπε ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την αίθουσ. Οι βουλευτές των κομμάτων εξέφραζαν την δυσφορία τους στους διαδρόμους κάνοντας λόγο για κοινοβουλευτικό ακτιβισμό και σόου. Άλλοι σχολίαζαν ότι είναι απαράδεκτη η στάση της κ. Κωνσταντοπουλου και κωλυσιεργεί την διαδικασία.

Λίγο αργότερα πάντως, και μετά από διεξοδική αναζήτηση στον κανονισμό της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει δικαίωμα να είναι στην αίθουσα, ως βουλευτής, αλλά δεν μπορεί να πάρει το λόγο από τη στιγμή που δεν είναι μέλος της Εξεταστικής.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας σε μαθητές: Γίνετε εθελοντές, καλέστε στο 112 και βοηθήστε τους πυροσβέστες

Κεραμέως: Το Πρωτοδικείο έκρινε παράνομη την απεργία-αποχή διαρκείας της ΑΔΕΔΥ

Ταχιάος: Τέλος Μαρτίου η προκήρυξη των διαγωνισμών για τα έργα αποκατάστασης στη Θεσσαλία

Keywords
Αναζητήσεις
tebi-den-xekina-i-synedriasi-tis-exetastikis-giati-bike-stin-aithousa-i-zoi-konstantopoulou.htm
Τυχαία Θέματα