Τα νέα σχέδια του Μεγάλου και ο Κοντογούρης, τα τραγελαφικά του Αδαμίδη της ΔΕΗ, το κιτς σπίτι των 1.354 τ.μ. στο Παλαιό Ψυχικό, ο νέος διαγωνισμός του Βλαστού και το πάρτι του Χρήστου Ιωάννου

00:03 7/4/2022 - Πηγή: Mononews

Ο Μεγάλου και ο Κοντογούρης

Σας ενημερώσαμε χθες για το παρασκήνιο της  συμφωνία μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς ΠΕΙΡ -1,43% 1,38#ifrm174{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig174:hover + #ifrm174,#ifrm174:hover,#trig174:active + #ifrm174,#ifrm174:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} και της IOLCUS του Αχιλλέα Κοντογούρη.

Τώρα οι νεότερες

πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ρόλος Κοντογούρη εντός της Πειραιώς, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και επιτελικός.

Λέγεται ότι θα είναι το αφεντικό του ASSET Management, του Private banking, των ΑΕΔΑΚ και της χρηματιστηριακής εταιρείας.

Και λογικό είναι καθώς ο ιδιαίτερα ταλαντούχος διαχειριστής κεφαλαίων την ξέρει την δουλειά καλύτερα από όλους στην Ελλάδα.

Το ίδιο συμβαίνει με τους Μάνο Δροσοτάκη, Γιώργο Λιάσκα, Φοίβο Χατζή κλπ. που αποτελούν την dream team της IOLCUS.

Το αφεντικό της Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου κατά την διάρκεια της παρουσίασης του business plan 2022-2025 τόνισε ότι για την τράπεζα  πλέον το Asset management θα έχει πρωταγωνιστική θέση, με στόχο τον διπλασιασμό των κεφαλαίων υπό διαχείριση ως το 2025, φτάνοντας περίπου τα €12 δισ. ευρώ.

Νέος διαγωνισμός στην ΕΤΑΔ  2 εκατ. ευρώ μετά τον έλεγχο – παρωδία

Προχωράει τελικά το έργο της ψηφιοποίησης όλων των αρχείων της ΕΤΑΔ, ύψους 1,7 εκατ. ευρώ.

Ο  λόγος που ο Wiseman αποφάσισε να ασχοληθεί  με το έργο αυτό είναι διότι  – όπως  ότι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες  στην ΕΤΑΔ,  κρύβει πλούσιο παρασκήνιο.

Το προηγούμενο λοιπόν διοικητικό συμβούλιο (με πρόεδρο τον Αντώνη Μπέζα) είχε μπλοκάρει την προκήρυξη του διαγωνισμού, υποστηρίζοντας ότι το έργο θα μπορούσε να ενταχθεί στα επιδοτούμενα προγράμματα του Ταμείου Ανάκαμψης ή σε κάποιο ΕΣΠΑ.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία θα μπορούσε να επιτύχει σημαντική εξοικονόμηση του κόστους υλοποίησης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο είχε προφανώς άλλη γνώμη και αποφάσισε να προχωρήσει τελικά ο διαγωνισμός.

Μέχρι στιγμής προφανώς δεν έχουν κατέβει ενδιαφερόμενες εταιρίες άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Παρά ταύτα κάποιοι μέσα από την εταιρεία είναι πρόθυμοι να στοιχηματίσουν ότι το έργο θα καταλήξει σε εταιρεία που ανήκει σε συναπόφοιτο του Στέφανου Βλαστού  από το Κολλέγιο Αθηνών.

Μαθαίνω πάντως ότι ο κ. Βλαστός εσχάτως εμφανίζεται βέβαιος για το «αίσιον τέλος» που θα έχει ο έλεγχος που ολοκλήρωσε πρόσφατα το Υπουργείο Οικονομικών.

Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν ό ίδιος φρόντισε οι ελέγκτριες του Υπουργείου Οικονομικών να πάρουν στα χέρια τους ούτε τους φακέλους της μισθοδοσίας που ίδιες είχαν ζητήσει.

Σκέτη παρωδία δηλαδή κάτω από την μύτη του  αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη.

Για check up στο γραφείο του Επόπτη της ΤτΕ η διοίκηση της Τράπεζας Αττικής

Στην» βάσανο» του επόπτη θα υποβληθεί αύριο Παρασκευή σύσσωμη η διοίκηση της Τράπεζας Αττικής.

Όπως πληροφορούμαι η νέα διοίκηση της Τράπεζας υπό τον Mιχάλη Ανδρεάδη θα περάσει το κατώφλι της Τράπεζας της Ελλάδος  μετά από πρόσκληση του Σπύρου Παντελιά.

Ο συμπαθής Σπυρίδων να θυμίσουμε ότι είναι  γενικός διευθυντής Προληπτικής Εποπτείας και Εξυγίανσης.

Ο επόπτης  λοιπόν όταν συγκαλεί τέτοιες συσκέψεις  συνήθως υπάρχει λόγος σοβαρός.

Οι συναντήσεις αυτές δεν γίνονται για χαλαρή ανταλλαγή απόψεων με καφέ και κρουασάν αλλά για να τεθούν επι τάπητος ζητήματα σοβαρά που αφορούν την κεφαλαιακή επάρκεια της υπό εξέτασιν τράπεζας.

 Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι να δρομολογηθούν οι ενδεικνυόμενες λύσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της Τράπεζας.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αττικής είναι προφανές ότι δεν λύθηκαν με την πυροσβεστική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία οδήγησε στην κρατικοποίηση της Τράπεζας  (θυμίζουμε ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κατέχει το 60% των μετοχών της Αττικής).

Η αποτυχημένη προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης του Θόδωρου Πανταλάκη να ξεφορτωθεί τα κόκκινα δάνεια με την περίφημη τιτλοποίηση που τελικά αντεστράφη,  προκαλεί ισχυρούς κλυδωνισμούς στα θεμέλια της τράπεζας.

Η σανίδα σωτηρίας με ένταξη  των δανείων αυτών στον Ηρακλή δεν είναι ούτε απλή ούτε και δεδομένη, ειδικά στην παρούσα συγκυρία όπου το πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων του Δημοσίου εμφανίζει σοβαρές αρρυθμίες από τις αστοχίες στην εξυπηρέτηση των κόκκινων  δανείων που ήδη έχουν ενταχθεί σε αυτό.

Και σαν να μην έφθαναν όλα τα προηγούμενα , η Τράπεζα ετοιμάζεται να ανακοινώσει ζημιές οι οποίες αναγκαστικά θα ενεργοποιήσουν την μετατροπή του αναβαλλόμενου φόρου σε μετοχές υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου .

 

Αστυνομική φρουρά σε γνωστό  έμπορο συστημάτων ασφαλείας με φορολογική έδρα την Κύπρο

Η Ελλάδα είναι η χώρα που δε σταματάει να εκπλήσσει ποτέ.

Επιχειρηματίας γνωστός στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και των τηλεπικοινωνιών είχε από το παρελθόν κάποια μπλεξίματα με κάτι πλαστά – εικονικά τιμολόγια.

Από τον προανακριτικό έλεγχο που έγινε από τα στελέχη του ΣΔΟΕ που επικουρούν την οικονομική εισαγγελία προέκυψε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας δηλώνει φορολογικός κάτοικος Κύπρου (και φίλος με κορυφαίο υπουργό της προηγούμενης Κυβέρνησης)  και ως εκ τούτου ανήκει στη ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού.

Όταν έγινε έλεγχος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που εξέδωσε τα πλαστά τιμολόγια, ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ διαπίστωσε πως ο επιχειρηματίας όχι μόνο δεν διέμενε στην Κύπρο, αλλά του είχε παρασχεθεί -άγνωστο πως-  από την Ελληνική Αστυνομία αστυνομική φρουρά για να τον φυλάει.

Δηλαδή ψευδώς  δήλωνε ως φορολογική του έδρα την Κύπρο διότι δεν συμπλήρωνε καν τις ημέρες παραμονής που απαιτούνταν για κάτι τέτοιο, ενώ αντίθετώς επιβάρυνε (και επιβαρύνει) και το Ελληνικό Δημόσιο μέσω της παροχής αστυνομικής συνοδείας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες για το θέμα ενημερώθηκαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωσταντίνος Τσουβάλας.

Θα σας κρατούμε ενήμερους  για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σε ξένα χέρια τα ακίνητα των Καίτης Κουτσολιούτσο και Παρασκευαΐδη.

Σε νέους ιδιοκτήτες ανήκουν από χθες δύο από τα καλά χαρτιά της πλατφόρμας πλειστηριασμών.

Μετά από κάμποσες (συγκεκριμένα πέντε) αποτυχημένες προσπάθειες, παρελθόν αποτελεί οριστικά και για την Καίτη Κουτσολιούτσου το εξοχικό στο Πήλιο.

Το ακίνητο που είχε αγοράσει η σύζυγος του αποφυλακισθέντα με όρους Δημήτρη Κουτσολιούτσου το 1978, κατέληξε σε νέο αγοραστή, που πρόσφερε 403.600 και ένα ευρώ.

Στα τρία στρέμματα του οικοπέδου που έβγαλε στο σφυρί η Intrum είχαν κατασκευαστεί πέντε κτίρια, τέσσερα ισόγεια, 35 τ.μ., 40 τ.μ., 25 τ.μ. και 25 τ.μ. και μία διώροφη κατοικία 115 τετραγωνικών.

Το  άλλο αφορά σε ένα από τα assets που έχει χάσει η οικογένεια  του Κύπριου επιχειρηματία Παρασκευαΐδη, άλλοτε συνέταιρος της οικογένειας Ιωάννου στην J&P Avax, πριν μετονομαστεί σε Avax.

Μετά το Athens Ledra που μετέτρεψε σε Grand Hyatt η Hines – και μάλιστα ετοιμάζει την επέκτασή του στο παλιό Odeon της Συγγρού –, η οικογένεια έχασε και το κτίριο γραφείων απέναντι από το ξενοδοχείο.

Το κτίριο, που ανήκε στην εταιρεία Άστυ των Κύπριων επιχειρηματιών, βγήκε σε πλειστηριασμό με επισπεύδουσα τη Cepal Hellas, έναντι 1,4 εκατ. και τελικά κατακυρώθηκε για 1,6 εκατομμύρια.

Έχει επιφάνεια 1.419 τ.μ. και βρίσκεται στον Άγιο Σώστη, στην οδό Πύρρας 4, σε απόσταση αναπνοής από τη Λεωφόρο Συγγρού που βρίθει επενδύσεων σε πράσινα γραφεία.

Γραφείο στην Αθήνα ανοίγει η Goldman Sachs

O Wiseman θα ήθελε να ευχηθεί καλορίζικο το γραφείο που ανοίγει επιτέλους , στις 15 Απριλίου η Goldman Sachs στην Αθήνα.

Όπως  αναφέρει η επιστολή της Τράπεζας της Ελλάδος ΕΤΕ -1,42% 3,46#ifrm98{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig98:hover + #ifrm98,#ifrm98:hover,#trig98:active + #ifrm98,#ifrm98:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} προς  το υπουργείο Ανάπτυξης, το υποκατάστημα θα λειτουργεί υπό την επωνυμία  Goldman Sachs Bank Europe SE,  Athens Branch.

Θα στεγάζεται στο κτίριο The Orbit,  στον αριθμό 115 της Λεωφόρου Κηφισίας.

Προφανώς θα ήταν περιττό να ευχηθούμε καλές δουλειές, όπως και να αναφέρουμε την γνωστή εταιρεία που έχει αναλάβει την «Επικοινωνία» της G.S, όπως μονοπωλιακά πράττει με όλες σχεδόν τις τράπεζες.

Λευκός Οίκος ή το αγροτικό μέγαρο στους κάμπους; 

Αποκαλύφθηκε επιτέλους!

Κάτι ανάμεσα στον λευκό οίκο και τo αγροτικό μέγαρο των κάμπων της Πελοποννήσου.

Και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην σελίδα του Facebook “Μένουμε Ψυχικό”.

Περί ου ο λόγος, το παλάτι, βίλα, μεγαθήριο (δυσκολεύεται κανείς να το χαρακτηρίσει)  στο Παλαιό Ψυχικό.

Κοντά στην Σχολή Μωραΐτη.

Το Ψυχικό έχει λυσσάξει να μάθει σε ποιον ανήκει η καινούργια μονοκατοικία η οποία είναι χτισμένη σε οικόπεδο 2.257 τμ.

Η ιδιοκτήτρια  εταιρεία είναι Κυπριακή με έδρα την Λευκωσία.

Ο ιδιοκτήτης είναι Έλληνας και φημολογείται ότι  είναι ιδιοκτήτης  βιομηχανίας τροφίμων.

Οι κάτοικοι θέλουν να μάθουν σε ποιον ανήκει,  όχι γιατί εντυπωσιάζουν τους δημότες τα 1.354,2 τετραγωνικά της (συνηθισμένοι γαρ σε μεγάλες οικίες).

Αλλά το μέγεθος της κακογουστιάς της.

Θυμίζει κάτι από τα σπίτια – τούρτες που ξεπηδούσαν η μία μετά την άλλη στο Κεφαλάρι και στην Εκάλη τη δεκαετία του 1980 (τέλη) και του 1990.

Τότε που εμφανίστηκε το πρώτο κύμα της (απαίδευτης) νεοπλουτιάς.

(Θα σκεφτείτε και θα έχετε δίκιο: Τώρα βιώνουμε το δεύτερο κύμα).

Πόσο αναχρονιστικός αποδείχθηκε ο αρχιτέκτονας του έργου και ακόμη περισσότερο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που ενέκρινε τα σχέδιά του;

Ούτε ο φαντασμένος, μεγαλομανής Ντόναλντ Τραμπ δεν θα ανήγηρε τέτοιο κτήριο μπροστά σε παιδική χαρά.

Το σπίτι – τούρτα χτίστηκε μέσα στην πανδημία εν ριπή οφθαλμού.

Το χειρότερο χαρακτηριστικό της δεν σχετίζεται με τη μαξιμαλιστική εμφάνισή της αλλά με το ότι παρά τα τετραγωνικά της, μοιάζει να πνίγεται.

Δεν έχει αφήσει σπιθαμή αναξιοποίητη.

Επιτρέπεται από τον συντελεστή δόμηση που αν δεν κάνω λάθος είναι 0,6;

Μπροστά στην είσοδο, δεσπόζει το σιντριβάνι.

Με σιντριβάνια ούτε οι πλατείες δεν στολίζονται πια.

Τόσο στριμωχτά τοποθετημένο που ακουμπάει πάνω στο φράχτη.

Στο πίσω μέρος του σπιτιού, υπάρχει το pool house. Και αυτό ακουμπάει στριμωχτά στον πίσω φράχτη του σπιτιού.

Το αστείο είναι ότι στα δεξιά του grecian λευκού οίκου, όπως τον κοιτάζει κανείς, βρίσκεται μία υπερσύγχρονη οικία.

Κλειστοφοβική, της λείπουν τα παράθυρα…

Ζητούνται αρχιτέκτονες και εστέτ πλούσιοι!

Το σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό η αρχιτεκτονική του οποίου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. (φωτό Απρίλιος 2022)

Το σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό η αρχιτεκτονική του οποίου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. (φωτό 2021)

Το οικόπεδο των 2.257 τμ στο Παλαιό Ψυχικό πριν χτιστεί η κατοικία, η αρχιτεκτονική της οποίας έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. (φωτό 2018)

Η ΔΕΗ είναι πανάκριβη λέει ο Αδαμίδης και καλεί σε επανάσταση  

Whos is George Adamidis;

Μα ο συμπαθής πρόεδρος των εργαζομένων στην ΔΕΗ ΔΕΗ -1,40% 7,74#ifrm65{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig65:hover + #ifrm65,#ifrm65:hover,#trig65:active + #ifrm65,#ifrm65:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} .

Θα μου πείτε είναι κακό. Όχι .

Η ΔΕΗ πρέπει να έχει πρόεδρο εργαζομένων.

Το κακό είναι άλλο.

Ο κ. Αδαμίδης βγαίνει στα ραδιόφωνα και βρίζει την επιχείρηση που εργάζεται .

Που του δίνει κάθε μήνα ένα απίθανο μισθό που θα ζήλευαν πολλοί.

Ο κ. Αδαμίδης  λοιπόν μιλώντας στο ραδιόφωνο στο Κόκκινο είπε ότι «οι ανταγωνιστές της ΔΕΗ πουλάνε πολύ φθηνότερο ρεύμα από την ΔΕΗ».

Εγώ που το άκουσα κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω άμεσα από την ΔΕΗ γιατί με κοροϊδεύει και να πάω στους άλλους παρόχους που είναι πιο φθηνοί.

Προέδρος εργαζομένων σε μια επιχείρηση να καλεί τον κόσμο να φύγει από την εταιρεία που δουλεύει και να πάει στον ανταγωνισμό πρώτη φορά ακούω.

Απίστευτοι τύποι τελικά οι συνδικαλιστές.

Πόσο μίσος για την επιχείρηση που τους χρυσοπληρώνει….

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό απόσπασμα του George Adamidis:

https://www.mononews.gr/wp-content/uploads/2022/04/220406140609_AUDIO-2022-04-06-13-59-19.m4a

Οι νομικές business του Ποταμίτη και του Μπερνίτσα

Το νομικό γραφείο Ποταμίτης – Βεκρής ήταν ο σύμβουλος της  τράπεζας Πειραιώς στην εξαγορά της Iolcus Investments.

Φαίνεται ότι ο Γιώργος Μπερσής παίζει δυνατά από την ώρα που έχει αναλάβει να τρέξει την  famous νομική φίρμα.

Επίσης το γραφείο Μπερνίτσα ήταν οι νομικοί σύμβουλοι του CVC για την εξαγορά της εθνικής Ασφαλιστικής.

Μάλιστα η Μπερνίτσας είχε «κατεβάσει» ολόκληρη ομάδα μεταξύ αυτών τους Νίκο Παπαχριστόπουλο, Μαρίνα Ανδρουλακάκη, Λάμπρο Μπελέση, Ευη Κίτσου, Χρήστο Παρασκευόπουλο, Κάτια Παπαντωνοπούλου, Σοφία Κοντού κλπ.

Χρήστος Ιωάννου: Προσοχή στα πάρτι

Ένα από τα πάρτι που συζητείτο τις τελευταίες ημέρες στα «διαμαντοφορεμένα» βουνά των Βορείων Προαστείων της Αθήνας ήταν και του επικεφαλής της κατασκευαστικής ΑΒΑΞ Χρήστου Ιωάννου.

Όμως το πάρτι με αφορμή τα γενέθλια του πληθωρικού Χρήστου που είναι σήμερα 7 Απριλίου, κριός γαρ, αναβλήθηκε.

Ο λόγος είναι ότι ο 51αρης επικεφαλής της ΑΒΑΞ και απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών κόλλησε κορονοϊό.

Προφανώς κόλλησε σε ένα πάρτι που είχε πάει το Σάββατο μιας φίλης του Κυπρίας στην καταγωγή που διαμένει στο Λονδίνο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιωάννου θα μείνει σπίτι του για λίγες ημέρες.

Αλλά αυτό φαντάζομαι δεν τον απασχολεί.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η οριστική απόφαση της LAMDA DEVELOPMENΤ ΛΑΜΔΑ -1,45% 6,10#ifrm132{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig132:hover + #ifrm132,#ifrm132:hover,#trig132:active + #ifrm132,#ifrm132:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} και του CEO Οδυσσέα Αθανασίου σχετικά με την μεγάλη δουλειά του MARINA TOWER (ΜΤ) στο Ελληνικό.

Ο επικεφαλής της LAMDA είχε δεσμευτεί ότι στις 31 Μαρτίου θα ανακοίνωνε το όνομα της κοινοπραξίας που θα κατασκευάσει τον ΜΤ.

Όμως ακόμα τίποτα.

Πηγές αναφέρουν ότι το όνομα του μειοδότη θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Κάποιοι ψιθυρίζουν ότι η τυχερή κοινοπραξία θα είναι η Άβαξ- Rizzani de Eccher.

Πρόκειται απλά για ψιθύρους και όχι για βεβαιότητα.

Βέβαια η συμπεριφορά της μετοχής της ΑΒΑΞ ΑΒΑΞ -3,61% 0,80#ifrm27{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig27:hover + #ifrm27,#ifrm27:hover,#trig27:active + #ifrm27,#ifrm27:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} είναι κάτι παραπάνω από περίεργη.

Χθες υποχώρησε κάτω των 0,80 ευρώ, άσχημο σημάδι για την περαιτέρω πορεία της.

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

Keywords
νέα, δεη, κιτς, τα νεα, ιωαννου, κιτς, σπιτι, σχεδια, ψυχικο, business plan, εν λόγω, goldman sachs, τραπεζες, αεδακ, ελλαδα, dream, team, business, εταιρεία, αθηνα, ττε, βιωσιμότητα, ηρακλης, σδοε, κυπρος, δου, sachs, ετε, europe, athens, branch, facebook, pool, house, https, cvc, ευη, αβαξ, ceo, προσφορες, υφίσταται, εθνικη τραπεζα, www.facebook.com, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, τελος ακινητων, παναγιωτης βλαστος, 600 δις, τραπεζα πειραιως, τραπεζα κυπρου, τελος του κοσμου, νεος παπας, εσπα 2021, δυνατα, το θεμα, αβαξ, ακινητα, αστυνομια, γνωμη, δανεια, δου, δουλεια, εδρα, ετε, θεμα, κριος, κυπρου, λονδινο, πειραιως, πηλιο, προγραμμα, πυροσβεστικη, ραδιοφωνο, σδοε, ττε, υπουργειο οικονομικων, ωρα, ceo, cvc, αγορα, αδαμιδης, αεδακ, αυξηση, απλα, απριλιος, αρρυθμιες, αρχιτεκτονικη, αφορμη, αχιλλεα, βγαινει, βεκρης, βιλα, βιωσιμότητα, βλαστος, βουνα, βρισκεται, γινονται, γραφεια, δευτερο, δημοσιο, διοικηση, διωροφη, ευη, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, ελληνικη αστυνομια, εν λόγω, εμφάνιση, εξελιξη, εξυπηρετηση, εταιρεία, ευθυνη, ιδιο, υφίσταται, υφυπουργος, θυελλα, οικο, κυμα, κηφισιας, κολλεγιο αθηνων, κρουασαν, κτιριο, κτιρια, λαθος, λευκωσια, μισος, μανο, μυτη, νικο, νομικη, ξενοδοχειο, ομαδα, οικος, οικια, οικογενεια, ονομα, παιδικη χαρα, προβληματα, προγραμματα, ρευμα, ριπη, σαββατο, σιγουρο, σοφια, σπιτια, σπυρου, στο κοκκινο, σφυρι, τουρτα, τρια, συγγρου, φιρμα, φορολογικη, φορα, χρηστος, χαρα, athens, αφεντικο, αγνωστο, ανηκει, avax, branch, business, business plan, δικιο, δουλειες, dream, εξοχικο, europe, goldman sachs, house, hellas, χωρα, ιδιαιτερα, υπουργειο, index, λευκο, μεινει, μοιαζει, μπροστα, orbit, πληροφοριες, pool, πωληση, sachs, team, τραπεζα, χερια
Τυχαία Θέματα
Μεγάλου, Κοντογούρης, Αδαμίδη, ΔΕΗ, 1 354, Παλαιό Ψυχικό, Βλαστού, Χρήστου Ιωάννου,megalou, kontogouris, adamidi, dei, 1 354, palaio psychiko, vlastou, christou ioannou