Συντετριμμένη η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ: Συγκινεί η πρώτη της ανάρτηση μετά το δυστύχημα

Λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον μεγάλο άσσο του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ, στην 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και σε 7 ακόμη άτομα, η σύζυγος του αθλητή στέλνει το δικό της μήνυμα

Έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από το δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη, καθώς ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένας αθλητής που παρακολούθησαν, θαύμασαν και αγάπησαν πολύ. Η οικογενειακή τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο του ίδιου, της μίας εκ των 4 κορών του, αλλά και 7 ακόμη ατόμων προκάλεσε θλίψη

σε όλους, ακόμη και σε εκείνους που δεν παρακολουθούσαν τον Κόμπι όσο έπαιζε στο NBA.

Οι έρευνες, αλλά και οι προσπάθειες για ταυτοποίηση των θυμάτων συνεχίζονται, με τον κύκλο των αναζητήσεων να ολοκληρώνεται σταδιακά, καθώς η τραγωδία αποδίδεται πλέον στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Λος Άντζελες το πρωί της Κυριακής, οπότε και σημειώθηκε το δυστύχημα, γεγονός που δεν επέτρεψε στον πιλότο του ελικοπτέρου του αστέρα του NBA να κάνει σωστούς χειρισμούς, με αποτέλεσμα τη συντριβή του και τον θάνατο 9, συνολικά, ατόμων.

Τραγικότερη φιγούρα σε όλη αυτή την υπόθεση είναι φυσικά η σύζυγός του, Βανέσα, που, μέσα σε μία στιγμή, έχασε τον σύζυγο και πατέρα των 4 παιδιών της, αλλά και την μία κόρη της.

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον της οικογένειας θέλουν την Βανέσα να είναι συντετριμμένη από το δυστύχημα, ενώ παλεύει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, προσπαθώντας παράλληλα να μείνει δυνατή για τις άλλες τρεις κόρες της, η μία εκ των οποίων μάλιστα είναι μόλις 8 μηνών.

O Kόμπι Μπράιαντ με την κόρη του, Τζιάνα

Μιλώντας στο περιοδικό People ένας οικογενειακός φίλος της Βανέσα αποκάλυψε: «Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και επώδυνη στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια». Ταυτόχρονα, ένας άλλος φίλος πρόσθεσε πως, όπως ήταν αναμενόμενο, η Βανέσα Μπράιαντ είναι «διαλυμένη». «Μόλις και μετά βίας στέκεται στα πόδια της. Δεν μπορεί να ολοκληρώσει μία πρόταση χωρίς να κλάψει. Αλλά προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της για τις άλλες κόρες της. Τώρα πρέπει να φανεί δυνατή», δήλωσε η πηγή.

«Φυσικά, ποτέ δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Παρά τα σκαμπανεβάσματά τους, η Βανέσα και ο Κόμπι ήταν αδελφές ψυχές. Τον θεωρούσε σύντροφο για όλη της τη ζωή», σημείωσε η πηγή. Και τώρα, αντιμετωπίζοντας ένα δύσκολο μέλλον, η Βανέσα «περιβάλλεται από ανθρώπους που αγαπούν, τόσο την ίδια, όσο και τον Κόμπι Μπράιαντ. Έχει ένα πολύ καλό σύστημα υποστήριξης. Βασίζεται στην πίστη της. Αλλά θα πενθεί για πολύ καιρό», εξήγησε η δεύτερη πηγή.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ήρθε και η πρώτη αντίδραση από την ίδια την Βανέσα Μπράιαντ, η οποία, μετά το τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά της, αλλά και τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης που δέχθηκε, μετέτρεψε τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ιδιωτικούς σε δημόσιους. Αναρτώντας μία τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία, η Βανέσα Μπράιαντ θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο που ασχολήθηκε με το δυστύχημα του συζύγου της, προκαλώντας συγκίνηση στους θαυμαστές του αθλητή, με τα likes και τα σχόλια συμπαράστασης να «πέφτουν βροχή».

Ο Κόμπι Μπράιαντ με την σύζυγό του, Βανέσα

Στην φωτογραφία που ανέβασε η Βανέσα Μπράιαντ απεικονίζεται η ίδια με τον σύζυγό της, Κόμπι και τις 4 κόρες τους να ποζάρουν χαμογελαστοί, εκφράζοντας την οικογενειακή ευτυχία που μοιράζονταν.

Στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, η Βανέσα Μπράιαντ έγραψε:

«Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας δείχνουν την στήριξή τους και την αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, Κόμπι, εκπληκτικού πατέρα τεσσάρων παιδιών και της πανέμορφης και γλυκιάς Τζιάνα, μίας υπέροχης κόρης και εκπληκτικής αδερφής των Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι. Είμαστε επίσης συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους αγαπημένους την Κυριακή και συμμετέχουμε στο δικό τους πένθος. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε. Με παρηγορεί το ότι Κόμπι και Τζίτζι ήξεραν πόσο πολύ τους αγαπάμε. Είμαστε ευλογημένες που τους είχαμε στη ζωή μας. Μακάρι να τους είχαμε κοντά μας για πάντα. Ήταν όμορφες ψυχές, που μας τις πήραν τόσο σύντομα. Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η ζωή από δω και στο εξής και είναι δύσκολο να την φανταστώ χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε πρωί, προσπαθώντας να προχωρήσουμε, γιατί ο Κόμπι και το κορίτσι μας, η Τζίτζι, μας φωτίζουν από ψηλά. Η αγάπη μας γι’ αυτούς είναι αμέτρητη και ατελείωτη. Απλά εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Να τους είχα μαζί μας εδώ, για πάντα. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για το ότι μοιραστήκατε το πένθος σας μαζί μας. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, ώστε κι εμείς να συνηθίσουμε την νέα πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε την οικογένεια της ομάδας Μάμπα, το Mamba Sports Foundation και το Ιδρυμα MambaOnThree Fund, υπάρχει για να βοηθήσει τις υπόλοιπες οικογένειες που έχουν επηρρεαστεί από την τραγωδία. Αν θέλετε να κάνετε δωρεά, πηγαίνετε στο MambaOnThree.org. Σας ευχαριστούμε που μας βάλατε στις προσευχές σας και για την αγάπη σας για τον Κόμπι, την Τζίτζι, την Νατάλια, την Μπιάνκα, την Κάπρι κι εμένα».

View this post on Instagram

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family

A post shared by Vanessa Bryant (@vanessabryant) on Jan 29, 2020 at 4:59pm PST

Σημειώνεται ότι, μέσα σε μία ώρα, η ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ πήρε πάνω από 3 εκατ. like. Έπειτα, η σύζυγος του μπασκετμπολίστα άλλαξε και την κεντρική φωτογραφία προφίλ της, βάζοντας μία που δείχνει τον σύζυγό της και την κόρη της, Τζιάνα σε ένα All Star Game που την κρατάει αγκαλιά.

Η Βανέσα Μπράιαντ έβαλε στην εικόνα προφίλ της μία φωτογραφία με τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη τους, Τζιάνα

Μία καρμική σχέση

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η Βανέσσα γνωρίστηκαν το 1999, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών και ο άσσος του NBA 20, στα παρασκήνια ενός βίντεο κλιπ του Έμινεμ όπου συμμετείχαν και οι δύο. Αρραβωνιάστηκαν έξι μήνες αργότερα και παντρεύτηκαν το 2001. Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε παίξει ήδη τρεις σεζόν στο ΝΒΑ, ήταν ήδη ένας μεγάλος σταρ και το ειδύλλιό τους προκάλεσε φρενίτιδα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τις πρώτες ημέρες του δεσμού τους, ένα ελικόπτερο πέταξε πάνω από το Λύκειο όπου φοιτούσε η Βανέσα, για να βγάλουν μερικές φωτό της! Οι γονείς του Μπράιαντ έφεραν αντιρρήσεις για τη σχέση αυτή και δεν παραβρέθηκαν ούτε καν στον γάμο.

Το ζευγάρι απέκτησε μαζί τέσσερα παιδιά: τη Ναταλία (17 ετών), την Τζιάνα (13 ετών), η οποία χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα μαζί με τον πατέρα της, την τριών ετών Μπιάνκα και την επτά μηνών Κάπρι.

Ο Κόμπι Μπράιαντ με τη σύζυγό του, Βανέσα σε μικρότερη ηλικία

Πριν από τον θάνατό του, ο σταρ του NBA μιλούσε συχνά για την αγάπη του στην αγαπημένη του σύζυγο, Βανέσα και τα παιδιά τους. Τον Νοέμβριο του 2019 έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την επέτειο της γνωριμίας τους. Όπως έγραψε: «Σαν σήμερα, πριν από 20 χρόνια γνώρισα την καλύτερή μου φίλη, τη βασίλισσά μου Βανέσα. Σήμερα αποφάσισα να την πάω ραντεβού στην Disneyland για να γιορτάσουμε όπως τότε που πηγαίναμε σχολείο (πριν από τις 4 πριγκίπισσές μας). Σ’ αγαπώ, mamacita μου, για πάντα».

Τον ίδιο μήνα, ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε στη Μαρία Σρίβερ: «Το να είμαι πατέρας είναι αυτό για το οποίο νιώθω πιο περήφανος σε αυτό τον κόσμο. Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. Έχω μάθει πολλά, αλλά ίσως το πιο βαθύ πράγμα είναι η άνευ όρων αγάπη που έχεις για τα παιδιά σου όταν γίνεσαι γονέας. Είμαι ευλογημένος που είχα αυτή την εμπειρία τέσσερις φορές και δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό σε αυτό τον κόσμο».

Keywords
σας ευχαριστώ, all star, θλίψη, nba, people, likes, νέα, mamba, sports, ιδρυμα, fund, πηγαίνετε, org, view, instagram, support, love, time, amazing, beautiful, sweet, capri, lost, knowing, kobe, today, imagine, life, baby, girl, light, endless, kiss, joy, grant, respect, team, set, tragedy, youth, bryant, star, game, νβα, σταρ, disneyland, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, instagram, knowing, βιντεο, θλίψη, μπασκετ, νβα, σταρ, φωτογραφια, φωτο, ωρα, game, imagine, kiss, lost, nba, people, star, time, αγαπη, αγκαλια, αξιζει, απλα, απωλεια, ασσος, αφορμη, πηγαίνετε, γεγονος, γινεσαι, γονεις, δειχνει, ευτυχια, υπαρχει, εμινεμ, εξι, επτα, ερευνες, ερχονται, ετων, ζωη, ιδια, ιδιο, υποθεση, ιδρυμα, εικονα, λεζαντα, λυκειο, λογια, μηνυματα, μηνες, μπορεις, μαρια, παντα, οικογενεια, παιδια, πενθος, περιβαλλον, πηγη, πιστη, πρωι, ραντεβου, σας ευχαριστώ, σεζον, συζυγο, συντομα, σχολειο, σχολια, φυσικα, χαθηκε, ωρες, all star, amazing, baby, beautiful, bryant, capri, kobe, disneyland, endless, love, fund, girl, grant, joy, κορες, κυριακη, light, life, likes, sweet, mamba, μεινει, sports, οπως τοτε, org, πληροφοριες, ποδια, respect, support, set, team, today, tragedy, view, youth, ψυχες, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα