Συνήγορος Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Ψέμματα όσα λέει η Ζένια Μπονάτσου για το σπίτι»

14:42 7/6/2019 - Πηγή: Mononews

Σε άμεση απάντηση για τα όσα ισχυρίστηκε η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, Ζένια Μπονάτσου, προχώρησε η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τα όσα ακούστηκαν για την πελάτισσά της από την κόρη της αντιδίκου της, Μάρθας Κουτουμάνου.

Η συνήγορος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Ευτυχείτε», στάθηκε στα λεγόμενα του κοριτσιού, σχετικά με το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτριες οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη και με αφορμή το οποίο ξεκίνησε η

δικαστική διαμάχη μεταξύ τους.

Η δικηγόρος της κόρης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Φρόσω Κρητικού ισχυρίστηκε ότι όσα είπε η Ζένια Μπονάτσου για το σπίτι είναι αναληθή και τόνισε πως η διαμάχη έχει προκύψει από τη στάση που τηρεί η Μάρθα Κουτουμάνου ως προς το σπίτι, που είναι συνιδιοκτησία των δύο παιδιών της ηθοποιού. Η ίδια ισχυρίστηκε πως η κ. Κουτουμάνου αρνείται να παραδώσει τα κλειδιά, παρ’ ότι υπάρχει δικαστική απόφαση, ενώ παράλληλα την κατηγόρησε πως είναι εκείνη που δεν επιθυμεί τη συμβιβαστική λύση.

Η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου είπε συγκεκριμένα:

«Ήταν να παραδοθούν εχθές σε συνεννόηση με την δικηγόρο της κύριας Κουτουμάνου. Δεν έγινε! Σήμερα με έχει καλέσει κάποιος καινούργιος δικηγόρος της κύριας Κουτουμάνου για να παραδοθούν τα κλειδιά. Αυτή η υπόθεση, είναι υπόθεση 2 ετών, εμείς εδώ και 2 χρόνια προσπαθούμε να βρούμε μια συναινετική λύση και η κύρια Κουτουμάνου αρνείται πεισματικά να μας δώσει τα κλειδιά για ένα ακίνητο που ανήκει και στην κύρια Λυκουρέζου. Ως εκ τούτου αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη. Έχουμε δικαστική απόφαση την οποία αυτή τη στιγμή την παραβιάζει η κύρια Κουτουμάνου. Το σπίτι ανήκει και στην κύρια Λυκουρέζου. Οι δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου ότι η πελάτισσα μου άδειασε το σπίτι, είναι ψευδείς. Εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιον λόγο αρνείται να έρθουν σε μία λύση», είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου ξέσπασε νωρίτερα κατά της θείας της και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τον τρόπο που οι δύο τους αντιμετώπισαν την ίδια και τη μητέρα της, μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Η εγγονή της ηθοποιού αποκάλυψε σοκαριστικές πληροφορίες για τη συμβίωση των δύο πλευρών μέσα στο σπίτι, ενώ κατηγόρησε την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ότι έχει «αδειάσει» το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη από πλήθος πραγμάτων, που ανήκαν στη Ζωή Λάσκαρη και κληροδοτήθηκαν μαζί με το σπίτι.

Η Ζένια Μπονάτσου ισχυρίστηκε συγκεκριμένα ότι:

«Ανακοίνωσαν στη μάνα μου ότι σε μια εβδομάδα θέλουν να φύγει από το σπίτι για να πουληθεί, ότι θέλουν να πουληθούν όλα τα πράγματα της Λάσκαρη και κάποια λεφτά που είχε η γιαγιά μου στην άκρη σε κάτι ντουλάπια, ότι τα πήραν χωρίς να το ξέρει η μάνα μου. Μετά χωρίσανε κάποια λεφτά που υποτίθεται ότι υπήρχαν, αλλά ήταν περισσότερα από όσα έλεγαν. Είπαν θα πάρει τόσα η κάθε μία. Αλλά πήγαν όλα στο γραφείο του Λυκουρέζου και εξαφανίστηκαν. Η μάνα μου δεν πήρε μία από αυτά τα χρήματα, όπως δεν πήρε τίποτα από τα πράγματα της μάνας της. Τα εξαφάνισε όλα η θεία μου. Ερχόταν με βαλίτσες και φορτηγά και τα φόρτωνε όλα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η δικηγόρος της κ. Λυκουρέζου:

The post Συνήγορος Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Ψέμματα όσα λέει η Ζένια Μπονάτσου για το σπίτι» appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα