Συνελήφθη ο Θανάσης Λάλας (φωτογραφίες)

Στην σύλληψη του δημοσιογράφου και εικαστικού Θανάση Λάλα προχώρησαν οι Αρχές, έπειτα από καταγγελία δικαστικού επιμελητή για επίθεση εναντίον του.

Η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από δικαστική διαμάχη που είχε ο δημοσιογράφος με την Αδριανή Ζουναλή, η οποία δικαιώθηκε από το Πρωτοδικείο. Με βάση την πρωτόδικη απόφαση επιβλήθηκε στον κ. Λάλα πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, το οποίο θα έπρεπε να καταβάλει στην κ. Ζουναλή.

Ωστόσο,

παρά τις προσπάθειες του δικαστικού επιμελητή να επιδώσει την απόφαση στον δημοσιογράφο στην οικία του στην Κηφισιά, και να προχωρήσει είτε στην κατάσχεση της περιουσίας του είτε στην εξόφληση του ποσού από τον κ. Λάλα, αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατόν. Και ο λόγος ήταν πως ο δημοσιογράφος παρέμενε «εξαφανισμένος» τις πρωινές  ώρες, καθώς όπως φαίνεται επέστρεφε στο σπίτι του στις 19.00 το απόγευμα και έφευγε από αυτό πριν από τις 7.00 το επόμενο πρωί, ώρες που δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες.

Η κ. Ζουναλή προσέφυγε εκ νέου στα δικαστήρια και κατάφερε να πετύχει την άδεια νυχτερινής εκτέλεσης της πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου, προκειμένου να βρεθεί ο Θανάσης Λάλας και να προχωρήσει η εξόφληση του προστίμου. Τελικά, ο δικαστικός επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο στο Golden Hall, όπου του επέδωσε την απόφαση και του ζήτησε να την πληρώσει.

Ο επιμελητής, όπως έχει δικαίωμα, ζήτησε να γίνει σωματικός έλεγχος στον κ. Λάλα, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάσχεση όπου χρηματικού ποσού που είχε πάνω του. Η κίνησή του όμως προκάλεσε τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου, ο οποίος επιτέθηκε στον δικαστικό λειτουργό. Ο τελευταίος ζήτησε την συμβολή της Αστυνομίας και ο κ. Λάλας οδηγήθηκε τελικά στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

The post Συνελήφθη ο Θανάσης Λάλας (φωτογραφίες) appeared first on mononews.

Keywords
Αναζητήσεις
, θανασης.λαλας.
Τυχαία Θέματα