Συνάντηση Μητσοτάκης με περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και δημάρχους νησιών την Πέμπτη

Προσπάθεια για να εκτονωθεί η ένταση που επικρατεί στα νησιά τις τελευταίες ημέρες μετά την απόφαση της κυβέρνηση να προχωρήσει πλέον το σχέδιό της για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, θα επιδιώξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, την Πέμπτη θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους των τριών μεγάλων νησιών, της Χίου, της Λέσβου και της Σάμου, στα οποία κατασκευάζονται οι κλειστές δομές.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 το απόγευμα.

«Θα

πρέπει να συγχαρούμε τις αστυνομικές δυνάμεις που έδειξαν αυτοσυγκράτηση. Είναι πρωτοφανείς εικόνες βίας αυτές που βλέπουμε. Προχωρήσαμε με αποφασιστικότητα στο πρώτο βήμα. Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση στη Λέσβο και αύριο στην Χίο. Οι αστυνομικές δυνάμεις – κάποιες από αυτές θα επιστρέψουν στη βάση τους, στην Αθήνα, και κάποιες θα παραμείνουν στα νησιά», σημείωσε νωρίτερα ο Στέλιος Πέτσας.

«Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν λόγο να είναι εκεί. Θα επιστρέψουν στη βάση τους. Κάποιες από τις δυνάμεις της Αστυνομίας που ήταν εκεί για ενίσχυση θα αποσυρθούν. Κάποιες άλλες θα παραμείνουν», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα