Συναγερμός στο Λονδίνο για ύποπτη χημική ουσία κοντά στο εμπορικό κέντρο Harrods

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στο Λονδίνο, με την βρετανική αστυνομία να ερευνά πληροφορίες για διαρροή μιας, ενδεχομένως, επιβλαβούς ουσίας σε έναν εμπορικό χώρο στην Μπρόμπτον Ρόουντ, όπου βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο Harrods.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας. Ένας άνθρωπος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι αρχές απέκλεισαν ένα

τμήμα της Μπρόμπτον Ρόουντ, ενός δρόμου όπου βρίσκονται πολλά γνωστά πολυκαταστήματα, όπως τα Harrods και Harvey Nichols.  Ένας άνθρωπος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων, στην περιοχή εστάλη πλήρωμα εκπαιδευμένο στη διαχείριση επικίνδυνων υλικών.

Λίγο αργότερα η κυκλοφορία επιτράπηκε και πάλι στην περιοχή, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν αντιμετωπίζει το επεισόδιο αυτό ως σχετιζόμενο με τρομοκρατική ενέργεια.

#bromptonroad#Knightsbridge #road#closed#traffic#avoidarea#busy#whatsgoingon#roadclosure#london#hydepark#station#knoghtsbridgestation#harrods#live#news pic.twitter.com/3rl8p5tiQk

— Born_Free_ (@BornFre08842238) October 30, 2019

The post Συναγερμός στο Λονδίνο για ύποπτη χημική ουσία κοντά στο εμπορικό κέντρο Harrods appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα