Συγκλονίζει η Αλίσα Μιλάνο: Έχω κάνει δύο εκτρώσεις

Σε μία ιδιαίτερα προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Αλίσα Μιλάνο

Με αφορμή τον «μεσαιωνικό» νόμο που θέλουν να περάσουν σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ, σχετικά με την απαγόρευση των αμβλώσεων, η Αλίσα Μιλάνο αποκάλυψε ότι το 1993, σε ηλικία 21 χρονών, έκανε δύο εκτρώσεις.

Μιλώντας για το εν λόγω θέμα στο podcast που έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει η ίδια με τίτλο

«Sorry Not Sorry», η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια δήλωσε πως τότε δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα.

«Είμαι η Αλίσα Μιλάνο και έκανα έκτρωση. Εγώ ελέγχω το ίδιο μου το σώμα», δήλωσε η ίδια.

«Ήμουν ερωτευμένη για πρώτη φορά, το είδος του έρωτα που νιώθεις όταν είσαι μικρός και σου κόβει την ανάσα. Ήταν τεράστιος, με κατέκλυσε. Γέμιζε κάθε μέρος της ζωής μου και ήταν μία χαρούμενη, ενθουσιώδης και δυνατή περίοδος της ζωής μου», εξήγησε.

Όπως αποκάλυψε έμεινε έγκυος παρά το γεγονός ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια. Παράλληλα, έπαιρνε και χάπια κατά της ακμής, τα οποία είναι επικίνδυνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς δημιουργούν εκ γενετής ελαττώματα στο μωρό.

«Ήταν τρομερό. Μεγάλωσα σε μία καθολική οικογένεια και ξαφνικά ήρθα σε σύγκρουση με την πίστη μου -μια πίστη που συνειδητοποίησα ότι ενδυναμώνει μόνο τους άνδρες για να παίρνουν κάθε απόφαση σχετικά με το τι επιτρέπεται και το τι όχι.

Ήξερα τότε ότι δεν ήμουν έτοιμη να γίνω μητέρα και έτσι επέλεξα την έκτρωση. Την επέλεξα», τόνισε η Μιλάνο προσθέτοντας ότι εκείνη την περίοδο έπασχε από αγχώδη διαταραχή, πρόβλημα με το οποίο συνεχίζει να παλεύει μέχρι και σήμερα.

«Ήταν επιλογή μου και ήταν απόλυτα η σωστή επιλογή για μένα. Δεν ήταν μία εύκολη επιλογή. Δεν ήταν κάτι που ήθελα, αλλά ήταν κάτι που χρειαζόμουν, όπως γίνεται και σε κάθε περίπτωση που αφορά θέματα υγείας».

Αφού τερμάτισε την πρώτη αυτή εγκυμοσύνη και πέρασαν μερικοί μήνες, έμεινε και πάλι έγκυος, παρ’ όλο που λάμβανε όλα τα μέτρα προφύλαξης. Για δεύτερη φορά επέλεξε να δώσει τέλος στην εγκυμοσύνη της.

View this post on Instagram

I shared my abortion story on this week’s episode of @SorryNotSorrypod. Listen + subscribe at link in bio.

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on Aug 21, 2019 at 11:31am PDT

«15 χρόνια μετά που αυτός ο έρωτας έσβησε, η ζωή μου θα ήταν εντελώς διαφορετική και δεν θα είχα όλες τις χαρές που έχω σήμερα. Δεν θα μπορούσα να είμαι ελεύθερη να είμαι ο εαυτός μου -και αυτός είναι ο λόγος για αυτόν τον αγώνα: η ελευθερία.

«Δεν θα είχα την καριέρα που έχω σήμερα, την πλατφόρμα μου, τα δύο πανέμορφα, τέλεια, αγαπητά, ευγενικά και φιλοπερίεργα παιδιά μου με τον άνδρα μου», δήλωσε.

View this post on Instagram

I hope you’ve had an amazing weekend.

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on Aug 18, 2019 at 7:07pm PDT

Παρά τις αντιδράσεις από άτομα που είναι υπέρ της απαγόρευσης των εκτρώσεων, η Αλίσα Μιλάνο συνεχίζει να μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών και κατά του νόμου που όχι μόνο απαγορεύει τις αμβλώσεις, αλλά επιβάλλει την θανατική ποινή στις γυναίκες που προχωρούν σε αυτή την επιλογή.

View this post on Instagram

“And in the end…the love you take…is equal to the love…you make.” Happy 10th Anniversary, @dbugliari. Thank you for the life you’ve given me.

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on Aug 15, 2019 at 8:27am PDT

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Insatiable» του Netflix στην Τζόρτζια, μία από τις πολιτείες που υποστηρίζουν το νόμο, η ηθοποιός κάλεσε όλες τις εταιρείες παραγωγής που πραγματοποιούν γυρίσματα σε αυτή την πολιτεία να σταματήσουν, κάτι που σε περίπτωση που γίνει, πρόκειται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην οικονομία της Τζόρτζια.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες πρότεινε την αποχή των γυναικών από το σεξ ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το ρεπουμπλικανό κόμμα και τις πολιτικές του. Μία δήλωση που έκανε αίσθηση και που όπως παραδέχτηκε η ίδια έκανε προκειμένου να δημιουργηθεί συζήτηση γύρω από τον νόμο που προσπαθούν να περάσουν στις ΗΠΑ.

Ως φανατική κατά του Τραμπ, τις τελευταίες εβδομάδες, η Αλίσα Μιλάνο ξεκίνησε τη δημιουργία ενός ταμείου, το οποίο προεκλογικά θα χρηματοδοτεί τοπικές οργανώσεις στις πολιτείες των Μίσιγκαν, Πενσιλβάνια και Γουισκόνσιν, όπου δηλαδή εκλέχθηκε το 2016 με διαφορά λίγων ψήφων ο Ντόναλντ Τραμπ, με σκοπό την ανατροπή στις επόμενες εκλογές και την εκλογή κάποιου υποψηφίου από το δημοκρατικό κόμμα.

View this post on Instagram

Nothing more magical than Lake Tahoe in the summer.

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on Aug 2, 2019 at 6:34am PDT

View this post on Instagram

#saturdaymorning

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on Aug 3, 2019 at 9:15am PDT

View this post on Instagram

This week on @SorryNotSorryPod, we are raising money for @RAICESTEXAS, a nonprofit that provides free and low-cost legal services to immigrant children, families and refugees. If you'd like to contribute, please donate at link in bio. #sorrynotsorry (: @sorrynotsorrypod)

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on Jul 9, 2019 at 5:31pm PDT

The post Συγκλονίζει η Αλίσα Μιλάνο: Έχω κάνει δύο εκτρώσεις appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα