Στον τελικό το ζευγάρι του MasterChef, Μαρία και Δημήτρης – Ποιος είναι ο νικητής της Silver Week

Ολοκληρώνεται απόψε η Silver Week στο MasterChef με την Μαρία Μπέη να συναντάει τον Δημήτρη Μπέλλο στον τελικό για μια ενδιαφέρουσα μονομαχία που θα έχει νικητή μόνο έναν.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του MasterChef κατάφερε να βρεθεί στον ημιτελικό της Silver Week μαζί με τον Τζον. Στην πρώτη δοκιμασία οι παίκτες μαζί με τους μέντορές τους μαγείρεψαν με βασικό υλικό τις αγκινάρες.

Μεγάλη νικήτρια με το καλύτερο πιάτο αναδείχθηκε η Μαρία, η οποία ήταν η πρώτη που πέρασε άνετα στον τελικό, αφήνοντας πίσω της τον Δημήτρη και τον Τζον. Οι δύο δυνατοί

στην κουζίνα διαγωνιζόμενοι έδωσαν ακόμα μια μάχη σε δοκιμασία αντιγραφής χωρίς συνταγή, έχοντας ως μόνο στοιχείο τη γεύση τους.

Στο τέλος ο Δημήτρης ήταν εκείνος που επικράτησε έχοντας το πιο κοντινό στο πρωτότυπο πιάτο και πέρασε στον μεγάλο τελικό για την διεκδίκηση των 10.000 ευρώ, καθώς και ενός σετ μαχαίρια.

Θα υπερισχύσει ο έρωτας ή η δίψα για τη νίκη; Η Μαρία φαίνεται ετοιμοπόλεμη, πάντως, και στο μυαλό της έχει μόνο τη νίκη, καθώς «απείλησε» τον Μπέλλο πώς είτε θα κερδίσει και θα πάρει τις 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια, είτε θα χάσει και του δώσει… τη βαλίτσα στο χέρι!

Τι λένε τα spoiler;

Δείτε βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα