Στην Ουκρανία η Αντζελίνα Τζολί

Στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην πόλη της Λβιβ στα δυτικά της χώρας βρέθηκε σήμερα η ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αντζελίνα Τζολί.

Η 46χρονη Χολιγουντιανή σταρ, γνωστή για τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα και τον ακτιβισμό της, εθεάθη σε καφέ της πόλης Λβιβ.

Το βίντεο δημοσίευσε αρχικά η Μάγια Πιντοροντέτσκα και αναδημοσιεύει το Kiev Independent.

«Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά Λβιβ. Απλά πήγα να πιω

καφέ. Απλά η Αντζελίνα Τζολί», έγραψε στα ουκρανικά η Πιντοροντέτσκα ποστάροντας το βίντεο με την ηθοποιό, η οποία την χαιρετά.

«Η Ουκρανία απλά υποστηρίζεται από όλο τον κόσμο», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η Πιντοροντέτσκα.

Μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί στο βίντεο διακρίνεται να υπογράφει και κάποιο αυτόγραφο.

Angelina Jolie a été aperçue dans l'un des cafés de #Lviv en #Ukraine pic.twitter.com/YtSJ0ehwai

— Alexandre Guitakos (@AlexandreGTKS) April 30, 2022

Σε άλλο βίντεο του , όπως γράφει στη λεζάντα, η Τζολί διακρίνεται στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης να μιλά με κάποιους Ουκρανούς.

«Η Αντζελίνα Τζολί εξακολουθεί να βρίσκεται στο #Lviv στην #Ουκρανία. Αλληλεπιδρά με #Ουκρανούς στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης».

Σημειώνεται ότι στις αρχές του Απριλίου είχε επισκεφτεί παιδιά προσφύγων από την Ουκρανία σε νοσοκομείο της Ρώμης.

#Ucraina, visita a sorpresa di Angelina Jolie ai piccoli pazienti ucraini dell'ospedale Bambino Gesù di Roma. L’attrice statunitense nella capitale per girare un film@TgrRaiLazio @bambinogesu#IoSeguoTgr pic.twitter.com/blV2ua2u93

— Tgr Rai (@TgrRai) March 31, 2022

Το σπουδαίο έργο της Αντζελίνα Τζολί για τους πρόσφυγες είναι γνωστό, ενώ παράλληλα, η ίδια είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ.

Η πόλη Λβιβ από την πρώτη ημέρα του πολέμου δέχθηκε χιλιάδες Ουκρανούς από τα κεντρικά, τα ανατολικά και τα νότια που έσπευσαν εκεί για να βρουν ασφαλές καταφύγιο, ως η πιο δυτική πόλη της Ουκρανίας

Παρά το γεγονόςκαι η Λβιβ που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Πολωνία δέχθηκε πλήγματα από τους Ρώσους κατά το δίμηνο του πολέμου.

Πρόκειται ουσιαστικά για το σημείο εισόδου-εξόδου από τη χώρα, η πόλη από την οποία ξεκινούν τα τρένα για Κίεβο ή καταλήγουν από την ουκρανική πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Πυραυλική επίθεση στο αεροδρόμιο της Οδησσού

Keywords
Τυχαία Θέματα