Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του πέντε λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Roland Garros, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προχώρησε σε μια συγκινητική αποκάλυψη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έδωσε έναν καταπληκτικό αγώνα το απόγευμα της Κυριακής και πάλεψε στα ίσα απέναντι στον #1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκάλυψε ότι λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας έφυγε από τη ζωή η γιαγιά

του.

Μιλώντας στον ALPHA, ο πρόεδρος της κυπριακής κοινότητας Γαλλίας, Ευαγόρας Μαυρομάτης αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν γνώριζε για τον θάνατο της γιαγιάς του την ώρα που έπαιζε. Μετά τον αγώνα, διοργανώθηκε μια δεξίωση προς τιμήν του, στην αρχή της οποίας, μάλιστα, ο 22χρονος τενίστας δεν ήξερε ακόμα για τα δυσάρεστα νέα.

Η δεξίωση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να είναι ευχάριστος.

Μάλιστα, όπως είπε, ο Έλληνας πρωταθλητής το έμαθε κατά την διάρκεια της δεξίωσης από την οποία και έφυγε μόλις έμαθε το δυσάρεστο νέο.

Τον αγώνα αφιέρωσε στη γιαγιά του.

Δείτε το βίντεο:Ακολουθεί η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Η ζωή δεν είναι μόνο η νίκη ή η ήττα. Πρόκειται για την απόλαυση κάθε στιγμής της ζωής, είτε μόνος είτε με άλλους. Ζώντας μια ουσιαστική ζωή, χωρίς δυστυχία και κατάντια. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις τις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα.

Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη της για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία να δίνει και να προσφέρει, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω συναντήσει. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτήν, σε αυτόν τον κόσμο. Επειδή άνθρωποι σαν αυτήν, σε κάνουν ζωντανό. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι.

Θα ήθελα να πω ότι ανεξάρτητα από την ημέρα, την περίσταση ή την κατάσταση, αυτό είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτήν, και μόνο σε αυτήν. Σε ευχαριστώ που μεγαλώσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατό».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Διαβάστε επίσης:

Roland Garros: Νικητής ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-3 παρά την υπέρβαση του Στέφανου Τσιτσιπά

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ανατροπή στο Survivor: Αποχώρηση με συγκίνηση και δάκρυα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα