Σταύρος Νιάρχος, ο νεότερος: Η ατίθαση ζωή, οι θυελλώδεις σχέσεις και ο απρόβλεπτος αρραβώνας

«Θα σου πω κάτι για τους πολύ πλούσιους: Είναι διαφορετικοί από εμένα κι από εσένα»!

Με αυτήν τη θεμελιακή αρχή του Σκοτ Φιτζέραλντ, γιορτάζουμε στα παγκόσμια ΜΜΕ τη δέσμευση ενός πολύ πλούσιου κληρονόμου με την εκλεκτή της καρδιάς του. Του εγγονού του θρυλικού Σταύρου Νιάρχου και του κοσμικού icon, Τίνας Λιβανού, αλλά και της μυθικά ωραίας Ντολόρες Γκίνες.

Είναι γιος του μετρημένου, εθνικού ευεργέτη, του Φίλιππου Νιάρχου, που βρίσκεται στην 804η θέση των πλουσιότερων της

Γης, κατά Forbes, με περιουσία 2,8 δισ. δολάρια, και της Βικτώριας – Χριστίνας Γκίνες, της οικογένειας που από το 1759 φτιάχνει φημισμένη μπύρα και μετρά παράξενα ρεκόρ.

Είναι ο Σταύρος Νιάρχος, ο νεότερος, που μόλις αντάλλαξε τους πρώτους όρκους μιας κοινής ζωής με την μεγαλοαστή καλλονή, Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του πολυδισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, Νο 151 στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους, 13ου πλουσιότερου Ρώσου, με περιουσία 8 δισ. ευρώ.

Τόσα ονόματα! Τόσες αριθμήσεις πλούτου! Τόσα μηδενικά μαζί, που φτιάχνουν δισεκατομμύρια!

Ο Σταύρος Νιάρχος, παππούς του νεότερου με την Τίνα Λιβανού

«Θα σου πω κάτι για τους πολύ πλούσιους: Είναι διαφορετικοί από εμένα κι από εσένα».

Πράγματι!

Ίσως για αυτό εξετάζουμε, με κάθε λεπτομέρεια, αυτό το εξωτικό, παράξενο, διαφορετικό από μένα και σένα, είδος. Ίσως για αυτό μας νοιάζει τόσο ένας έρωτας, ανάμεσα σε έναν διάσημο, ατίθασο playboy κληρονόμο και μια κοσμοπολίτισσα καλλονή, που αγάπησαν πολύ τα πάρτι…

Ο Σταύρος Νιάρχος ο νεότερος με την Ντάσα ΖούκοβαΓεννημένος με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα

Ο Σταύρος Νιάρχος ο νεότερος γεννήθηκε με ένα «ασημένιο κουτάλι στο στόμα», που έλεγε και ο Θερβάντες, στις 17 Απριλίου 1985, κάτω από εκείνο τον αστερισμό, που τον ευλογούσε να ανήκει στην ελίτ του πλούτου. Όλα ήταν σπουδαίες πόλεις και εικόνες και αφρόκρεμα γνώσεων, σχολείων, σπιτιών, φίλων.

Γεννιέται στη «πρωτεύουσα του κόσμου», την Νέα Υόρκη. Μεγαλώνει στο σύμβολο του αισθαντισμού, το Παρίσι. Σπουδάζει στην ηλιόλουστη, αιώνια καλοκαιρινή, για τους χαϊδεμένους του καιρού μας, Καλιφόρνια. Έχει αδέλφια την Ευγενία, τον Θεόδωρο και την Ηλέκτρα. Ο πλούτος της οικογένειας του, οι μύθοι και οι επικές αφηγήσεις για τους παππούδες του, το να ανήκει σε μια μικρή, ελαχιστοποιημένη ομάδα του πλανήτη, η ατίθαση συμπεριφορά του, η ωραιότητα και το αθλητικό παράστημα, η επιτυχία του στο γυναικείο φύλο, κάνουν από νωρίς τον Σταύρο Νιάρχο, τον νεότερο, αγαπημένο ήρωα περιοδικών, κοσμικών στηλών, lifestyle καναλιών και εκπομπών σε όλο τον κόσμο!

Σταύρος Νιάρχος ο νεότερος

Ένας συμμαθητής του από το αυστηρό, σε λειτουργία, καθολικό σχολείο του ωραίου Νιάρχου, στο Λονδίνο, έδινε συνεντεύξεις για τον διάσημο παιδικό του φίλο: «Ο Stav έχει ρίζες από την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Αυστρία και το Μεξικό, οπότε είναι απόλυτα λογικό να είναι μονίμως τρελαμένος».

Κάπως έτσι δικαιολογούταν η συνεχής διάθεση του κληρονόμου για πάρτι, ερωτοτροπίες με πλούσιες και διάσημες και σαμπανιζέ, ανάλαφρη ζωή.

Λέγεται πως ο σοβαρός, αλλεργικός σχεδόν στη δημοσιότητα, με κοινωνική συναίσθηση ευθύνης και τεράστιες γνώσεις πάνω σε θέματα τέχνης, Φίλιππος Νιάρχος, ο μπαμπάς, ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση με τον γιο του, που δεν ήθελε με τίποτα να σπουδάσει Οικονομικά.

«Ο πατέρας του είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, που επιθυμεί τα παιδιά του να λειτουργούν ως θετικά πρότυπα στην κοινωνία, αφού υπάρχει και ένα διεθνούς βεληνεκούς κοινωφελές έργο από πίσω», λένε οι παιδικοί φίλοι του Σταύρου Νιάρχου.

Σταύρος Νιάρχος

Για να αποφύγει ο νεαρός γλεντζές, λοιπόν, την πατρική γκρίνια γράφτηκε σε μια σχολή κινηματογράφου, στην εκμαυλιστικά όμορφη Καλιφόρνια, την ιδανική για πολυτελή, τρυφηλή ζωή, για ανέσεις και με προσφορές για παροιμιώδη, επική ασωτία.

Επαγγελματικά, στο σινεμά, δε μάθαμε ποτέ αν και τι έκανε.

Αντίθετα, η κοινή παγκόσμια γνώμη είναι πλήρως ενημερωμένη για τα φλερτ του με ορδές από φρέσκα μοντέλα, φωτογραφίες paparazzi από νυχτερινές εξόδους του, έρωτες και σκάνδαλα με διάσημες σταρ, τις συνεχείς του διακοπές, σαν και για αυτόν το καλοκαίρι να διαρκεί 12 μήνες το χρόνο. Και ίσως για αυτόν, πράγματι έτσι να ‘ναι, μιας και έχει εκείνη την οικονομική υπεράνεση να το κυνηγά και να το γραπώνει παντού στον πλανήτη…

Ο πλέον περιζήτητος εργένης και ο καλοντυμένος άνδρας

Το 2015, το περιοδικό «Town and Country» κατατάσσει τον Σταύρο Νιάρχο στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο περιζήτητους εργένηδες του πλανήτη.

Το ίδιο περιοδικό τον χαρακτήρισε «κυρίαρχο της στεριάς και της θάλασσας», υμνώντας το έξοχο σπίτι του στο Λος Άντζελες, το σχεδιασμένο από τον μέγα δημιουργό, Ρίτσαρντ Νόιτρα, και την καταγωγή του από την διάσημη ελληνική δυναστεία της ναυτιλίας.

Το εμβληματικό, με παγκόσμια επιρροή περιοδικό, Vanity Fair, την ίδια χρόνια, ανακηρύσσει τον Σταύρο Νιάρχο έναν από τους πλέον καλοντυμένους άνδρες του κόσμου.

Σταύρος Νιάρχος

Και εκείνες οι κυρίες που δεν τον γνώριζαν πλέον τον έμαθαν, καθιερώνοντάς τον ως έναν γόη των σαλονιών και, κυρίως, των εξωτικών παραλίων.

Και πώς αλλιώς; Εμφανίσιμος, ψηλός, αθλητικός, με ένα σμίξιμο γονιδίων με αποτέλεσμα πετυχημένα εξωτικό και ξεχωριστό και, φυσικά, πάρα πολύ πλούσιος, με την φήμη του «κακού παιδιού», που εννοείται πως λατρεύουν οι γυναίκες, ο Σταύρος Νιάρχος ο νεότερος κατέκτησε τις καρδιές των πιο διάσημων καλλονών του καιρού του.

Πάθος με την Μαίρη Κέιτ ΌλσενΟ Σταύρος Νιάρχος με την Μαίρη Κέιτ Όλσεν

Η πρώτη σχέση του Σταύρου Νιάρχου που γίνεται πρωτοσέλιδη υπόθεση του lifestyle, αλλά και του gossip Τύπου, αφορά στην πολύ της μόδας, τότε, Μαίρη Κέιτ ‘Ολσεν. Η μικρόσωμη καλλονή, μαζί με την αδελφή της, υπήρξαν παιδιά θαύματα της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος, αφού ξεκίνησαν να παίζουν σε δημοφιλή προγράμματα στην τηλεόραση σε ηλικία μόλις 1 έτους.

Ο Σταύρος Νιάρχος με την Μαίρη Κέιτ Όλσεν

Το 2007, το περιοδικό Forbes τις ταξινόμησε ανάμεσα στις πλουσιότερες γυναίκες της τηλεοπτικής βιομηχανίας, με την περιουσία τους να ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια!

Μεγαλώνοντας, οι διάσημες δίδυμες ασχολήθηκαν με την μόδα και το εμπόριο, αυξάνοντας την περιουσία τους.

Η σχέση της Μαίρη με τον Σταύρο Νιάρχο ήταν παθιασμένη, όλο καυγάδες, χωρισμούς, θυελλώδεις επανασυνδέσεις, φωτογραφίσεις από νυχτερινές εξόδους, πρωτοσέλιδους τίτλους, καρφώματα για παράλληλες σχέσεις και περιπέτειες της μιας βραδιάς του νεαρού, που αν και έκαναν ράκος την ερωτευμένη σταρ, ήταν πρόθυμη πάντα να τον συγχωρεί. Και ακολούθησε η επομένη ή, καλύτερα, οι επόμενες…

Η λιγωμένη Πέτρα και η Πάρις που τον κυνήγησε σ’ όλη τη Γη

Κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες με την φημισμένη Τσέχα καλλονή, Πέτρα Νέμκοβα, που έλιωνε στην αγκαλιά του.

Προσκλήσεις για ομαδικά, μεταμεσονύκτια πάρτι στο σπίτι του στα μοντέλα της Victoria’s Secret.

Η Πάρις Χίλτον!

Γλέντι χωρίς τελειωμό. Φωτογραφίες μεθυσμένων αγγιγμάτων σε γυμνωμένα σώματα, στην άκρη της νύχτας, στο περιθώριο του τέλους του χορού. Παθιασμένα φιλιά, που αδιαφορούσαν για την αστραπή των φλας.

Η Πέτρα Νέμκοβα είναι πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου

Και ξανά χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Και πάλι πάρτι και διάσημα κλαμπ και πριβέ εορτασμοί και χωρισμοί, με το ξενέρωμα του ξημερώματος. Και το δικό της κυνηγητό. Στη Σπετσοπούλα δε μπορούσε να τον βρει, αλλά στη Μύκονο φρόντιζε να εμφανίζεται μπροστά του και να του δίνει κρυφά ραντεβού στις αφώτιστες βραχονησίδες των σκαφών.

Στο Μαϊάμι, στο πάρτι πανάκριβης βότκας, ορμάνε στα φιλιά, παρατώντας τους τότε συντρόφους τους. Είναι ξανά πρωτοσέλιδος έρωτας. Για λίγο.

Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν ζευγάρι και με την Πάρις ΧίλτονΗ μαρτυριάρα Λίντσεϊ Λόχαν

Κάποια στιγμή, εκείνα τα χρόνια, το περιοδικό «In Touch» δημοσίευσε μία λίστα, που έγραψε με το μεθυσμένο, τρεμάμενο, χέρι της η Λίντσεϊ Λόχαν, κάποτε παιδί θαύμα και αυτή, ένα από τα πιο επιτυχημένα εφηβικά είδωλα που υπήρξαν ποτέ, που θρυμματιζόταν σε μεθύσια, καταχρήσεις, σκάνδαλα, μπροστά στα ματιά ενός κοινού, διψασμένου για δράμα, παρακμή και ραγισμένα ινδάλματα.

Η Λίντσει Λόχαν και ο Σταύρος Νιάρχος μαζί

Η λίστα γράφτηκε σε κάποιο πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς, κάνοντας τον απολογισμό των εραστών της διάσημης σταρ – παιδούλας. Ανάμεσα στη καταμέτρηση ονομάτων εραστών, όπως Μπενίσιο ντελ Τόρο, Ορλάντο Μπλουμ, Άστον Κούτσερ, Ράιαν Φίλιπ, Τζέιμς Φράνκο, Ζακ Έφρον, Χοακίν Φοίνιξ, Τζάστιν Τιμπερλέικ, Κόλιν Φάρελ, Άνταμ Λεβίν, Τζέιμι Ντορνάν, Χιθ Λέτζερ, να και εκείνο του Σταύρου Νιάρχου!

Πάρις Χίλτον και Λίντσει Λόχαν, οι κολλητές φίλες που φημολογείται ότι τσακώθηκαν για τον Σταύρο Νιάρχο

Ο γόης των gossip περιοδικών και των celebrity στηλών των εκπομπών της Αμερικής ήταν σε σχέση με τη φίλη της Λίντσεϊ, την Πάρις Χίλτον, όμως.

Οι δυο γυναίκες, λέγεται, τσακώθηκαν άσχημα και έπαψαν να μιλούν για χάρη του από το 2006! Και η μόδα της Πάρις και της Λίντσεϊ κοπάζει. Η εποχή διαλύεται σε ξέφτια. Τα ινδάλματα ελαφρότητας αντικαθίστανται από νέα, βελτιωμένα μοντέλα. Ο Σταύρος Νιάρχος προχωράει στην επόμενη διάσημη αγαπημένη.

Μια πριγκίπισσα για τον Σταύρο

Πριγκίπισσα Μαντλίν, κόρη του βασιλιά της Σουηδίας, Γουστάβο. Ο Τύπος πήρε το ειδύλλιο είδηση όταν εκείνη βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για τη δράση του ιδρύματός της, «World Childhood Foundation», και, στο ρεστοράν «Le Bilboquet», συναντήθηκε με τον Σταύρο Νιάρχο, ο οποίος την περίμενε με την κολλητή του, Μαργκερίτα Μισόνι.

Η ωραία πριγκίπισσα γνώρισε τον γόη κληρονόμο στον γάμο του Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ και το αίσθημα της ήταν σφοδρό! Οι γονείς της, όμως, οι βασιλείες της Σουηδίας, αντέδρασαν σε μια σχέση με τον Έλληνα κληρονόμο, γιατί τον θεωρούσαν playboy και άστατο χαρακτήρα. Η ερωτευμένη πριγκίπισσα θα αναγκαστεί να παραδεχτεί πως ναι, είχαν δίκιο!

Η πριγκίπισσα Μαντλίν της Σουηδίας και ο Σταύρος Νιάρχος

7 χρόνια με το αγγελάκι, Τζέσικα Χαρτ

Όπως και να ‘χει, στο πλευρό του γόη, διάσημου και πλούσιου νέου, θα εισβάλει ένας άγγελος της Victoria’s Secret. Τζέσικα Χαρτ. Η εκρηκτική Αυστραλή καλλονή, κορυφαία στο μόντελινγκ, με τέλειων αναλογιών σώμα, θα μείνει δίπλα του για επτά ολόκληρα χρόνια διακοπών σε Ελβετία, Σπετσοπούλα, Μύκονο, με βόλτες στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, ξανά στα Ματογιάννια και στην Ψαρού.

Ώσπου και αυτής της καλλίγραμμης καλλονής η καρδιά θα σπάσει κρυσταλλάκια, αφού ονειρευόταν πως θα φόραγε σινιέ νυφικό, για να γίνει κυρία Νιάρχου, όταν εκείνος δήλωσε απρόθυμος για οποιοδήποτε σχέδιο διαρκείας, που αφορούσε σε επισημοποίηση.

Ήταν η προδιάθεση του άραγε για αποφυγή κάθε δέσμευσης ή, όπως γράφεται σήμερα, γιατί ο μεγάλος έρωτας είχε ήδη υπάρξει στη ζωή του, αλλά ήταν απαγορευμένος;

Ο Σταύρος Νιάρχος είχε 7 χρόνια δεσμό με την Τζέσικα ΧαρτΗ παντρεμένη και ο σοβαρά δεσμευμένος

Κάνει παρέα με τα αδέλφια του, υπολογίζοντας ιδιαίτερα τη γνώμη και τις συμβουλές της Ευγενίας. Περνάει τα καλοκαίρια του, σύμφωνα με την παράδοση της οικογένειας στη Σπετσοπούλα, όπου συναντιούνται όλοι τους, κάθε χρονιά. Αγαπά την Μύκονο. Έχει τους ίδιους παιδικούς φίλους για όλη του τη ζωή. Αυτοί υποστηρίζουν πως ο Σταβ είναι ώριμος και καιρός του ήταν, ήρεμος και πολύ ευτυχισμένος! Λένε πως, ντυμένος με ένα μαύρο μπουφάν και ένα φούτερ με κουκούλα, διάλεξε πανάκριβο μονόπετρο, του φημισμένου οίκου Harry Winston, από την αριστοκρατική λονδρέζικη New Bond Street.

Ρόμαν Αμπράμοβιτσς και Ντάσα Ζούκοβα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, στα γενέθλια εκείνης που αγαπά! Ποιας; Μα της Ντάσα Ζούκοβα, πρώην συζύγου του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, λέμε! Γράφτηκε πως γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, όταν εκείνη ήταν ακόμα σύζυγος του πάμπλουτου Ρώσου επιχειρηματία και εκείνος ζούσε με την Τζέσικα Χαρτ, αλλά προχώρησαν την σχέση τους, όταν εκείνη αποφάσισε να παραχωρήσει διαζύγιο στον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο.

Τον περασμένο Ιανουάριο, έκαναν Πρωτοχρονιά στο Περού, μακριά από φώτα παπαράτσι, κοσμικότητες και προβεβλημένα χειμερινά θέρετρα. Τον Ιούνιο που μας πέρασε, έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, στο φιλανθρωπικό δείπνο «The DKMS Love Gala 2018», στο διάσημο ιταλικό εστιατόριο «Cipriani» της Wall Street, στη Νέα Υόρκη.

Ρόμαν Αμπράμοβιτσς και Ντάσα ΖούκοβαΝτάσα Ζούκοβα, η καλομαθημένη

Η Ντάσα Ζούκοβα είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον Σταύρο, παιδί χωρισμένων γονιών, αφού η Ρωσοεβραία μητέρα της, Γελένα, μοριακή βιολόγος, άφησε τον Αλεξάντερ, έμπορο πετρελαίων, πατέρα της, όταν η κόρη τους ήταν 3 χρόνων, και μαζί της μετακόμισε στην Αμερική στα 10 της.

Φοίτησε σε ένα ακριβό, πολυτελές, εβραϊκό σχολείο και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Μετά το τέλος των σπουδών της επέστρεψε στη Μόσχα.

Εκεί, στην παγωμένη, παραμυθένια πόλη του Βορρά, η Ντάσα, παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2005, σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, πάμπλουτος πατέρας της, γνωρίζει τον δισεκατομμυριούχο, Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ερωτεύονται. Μόνο που εκείνος είναι παντρεμένος με τη δεύτερη γυναίκα του, την πρώην αεροσυνοδό, Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα, με την οποία έχει και πέντε παιδιά: τα Άννα, Αρκάντι, Σόνια, Ιρίνα και Ιλία.

Η Ντάσα είναι σε σχέση με τον Ρώσο τενίστα Μαράτ Σάφιν. Ο Αμπράμοβιτς χωρίζει με συνοπτικές διαδικασίες και πολλά εκατομμύρια και, το 2008, παντρεύεται την όμορφη, μορφωμένη, πλούσια, με καλιφορνέζικο αέρα, Ντάσα Ζούκοβα, σε μια κλειστή γαμήλια τελετή, που παραμένει μυστική μέχρι το 2014. Μετά από έξι χρόνια, αποσιωπημένου γάμου, η Wall Street Journal φέρνει στη δημοσιότητα το γεγονός πως οι δυο τους είναι παντρεμένοι.

Ρόμαν Αμπράμοβιτσς και Ντάσα Ζούκοβα

Ζουν στις επαύλεις τους, με στρατιές υπαλλήλων, βοηθητικού προσωπικού, νταντάδων, μετρ, στιλιστών, κομμωτών, σοφέρ και άλλων εργαζομένων στα σπίτια τους, σε Λονδίνο, Μόσχα, Κολοράντο, Καραϊβική, Νότια Γαλλία. Αυξάνουν τη συλλογή σπάνιων και πολυτελών αυτοκινήτων τους, ενώ ζουν ειδυλλιακά καλοκαίρια στο ιδιωτικό τους σκάφος, που λέγεται πως είναι το μεγαλύτερο των θαλασσών αυτή την εποχή.

Αποκτούν δύο παιδιά, τον Άαρον-Αλεξάντερ και την Λέα-Λου. Είναι συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μόσχα και του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Πετρούπολη. Μετά από δέκα χρόνια γάμου, χωρίζουν, γνωστοποιώντας το με ανακοίνωση στον Τύπο, όπου, όμως, τονίζουν πως παραμένουν «στενοί φίλοι, γονείς και συνεταίροι στα πρότζεκτ που έχουν αναπτύξει μαζί», ενώ, πάνω απ’ όλα, «δεσμεύονται να μεγαλώσουν μαζί τα δύο παιδιά τους».

Φημολογείται ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια που έχουν σημειωθεί ποτέ. Ο άστατος και ερωτιάρης, πάμπλουτος ολιγάρχης είναι ήδη σε σχέση με την απίθανα γυμνασμένη και ταλαντούχα μπαλαρίνα, Νταϊάνα Βισνέβα, η οποία συχνά εμφανίζεται στους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, με κασκόλ της Τσέλσι, που ανήκει στον Αμπράμοβιτς.

Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος

Η Ντάσα απ’ τη δική της πλευρά, δε χάνει χρόνο και εγκαταλείπει το Λονδίνο, όπου ζούσε και είχε εργασιακό της κέντρο για τα πετρέλαια, με τα οποία ασχολείται με πολλή επιτυχία, για τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, που ζει ο Σταύρος Νιάρχος, για χάρη του και μόνο. Ο αμετανόητος εργένης, ο απρόβλεπτος γόης, ο ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής, εκείνος που έκανε τις σταρ του Χόλιγουντ και τις διεθνείς καλλονές στις πασαρέλες να κυλιστούν στα πατώματα για χάρη του, είναι πια έτοιμος να δεσμευτεί!

Ένας γάμος μες στο χρόνο και το μούδιασμα της οικογένειας

Μετρώντας ήδη δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι, το περασμένο καλοκαίρι, μετά το Σεν Τροπέ, την Ίμπιζα και την ισπανική Ριβιέρα, έκανε διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με την Ευγενία Νιάρχου, στη Μύκονο φυσικά, αποφεύγοντας αποτελεσματικά τον φωτογραφικό φακό, με καταφύγιο τις απομονωμένες παραλίες ή προτιμώντας να μένουν στο σκάφος, στα ανοιχτά της θάλασσας.

Στη συντροφιά τους ήταν η ηθοποιός Σιένα Μίλερ, ο δημοσιογράφος μόδας, Ντέρεκ Μπλάσµπεργκ, και ο επιχειρηματίας, Βίτο Σνάµπελ.

Όμως, με φόντο ένα ταξίδι της οικογένειας Νιάρχου στους πάγους της Ανταρκτικής, με το σκάφος τους, «Atlantis II», ο πατέρας του Έλληνα κληρονόμου, αλλά και οι αδελφές του, αναγνώρισαν πως είναι ώριμος, γαλήνιος και ευτυχισμένος, χάρη στη Ντάσα.

Ο πρώην σύζυγός της συναντήθηκε μαζί της και έμαθε την πρόθεση της να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Σταύρο.

Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος

Συμφώνησε και έδωσε την έγκριση του, μιας και αυτό θα ήταν το καλύτερο για τα δύο τους παιδιά.

Μέσα στον χρόνο, λοιπόν, αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος, όπως έγινε γνωστό στο πάρτι γενέθλιων εκείνης, στη Νέα Υόρκη, ενώπιον καλεσμένων φίλων τους, όπως η Λιβ Τάιλερ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Φυσικά, οι φήμες ήδη φούντωσαν, θέλοντας την εφοπλιστική οικογένεια, με την σκληροπυρηνική ελληνική ιδιοσυγκρασία, να μην κάνει και τρελή χαρά γι΄ αυτόν τον γάμο, αφού η Ζούκοβα είναι η χωρισμένη κυρία του Αμπράμοβιτς και έχει ήδη δύο παιδιά.

Στην πραγματικότητα, πάντως, το αρραβωνιασμένο ζευγάρι αναμένεται, μέσα στις επόμενες μέρες, να παρευρεθεί στην Σπετσοπούλα, στο ιδιόκτητο νησί της οικογένειας, στον Αργοσαρωνικό, όπου συνηθίζουν να συναντιούνται κάθε Αύγουστο οι Νιάρχοι και η αγκαλιά τους μοιάζει διάπλατα ανοιχτή για τον σοβαρό, πλέον, Σταύρο και την καλλονή επιχειρηματία των πετρελαίων και λάτρη της μοντέρνας τέχνης, Ντάσα.

Και ποιος να ξέρει πού να βρίσκεται η αλήθεια; Άλλωστε, «θα σου πω κάτι για τους πολύ πλούσιους: Είναι διαφορετικοί από εμένα κι από εσένα»…

The post Σταύρος Νιάρχος, ο νεότερος: Η ατίθαση ζωή, οι θυελλώδεις σχέσεις και ο απρόβλεπτος αρραβώνας appeared first on mononews.

Keywords
αρραβωνας, ζωη, νεοτερος, νιαρχος, vanity fair, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μμε, icon, playboy, σχολεια, νέα, καιρος, lifestyle, ελλαδα, προσφορες, φλερτ, paparazzi, σταρ, καλοκαιρι, town, επιρροή, vanity, gossip, secret, μυκονος, δραμα, δραση, world, Πρωτοχρονιά, love, γαλλια, σεν, atlantis, τελη ταξινομησης, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, ηλεκτρα γαλανου, βασιλικος γαμος, first world's fair, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, δεη διακοπες ρευματος, Καλή Χρονιά, σταυροι, Ημέρα του παιδιού, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, ξανα, κοινωνια, φουτερ, μπουφαν, γαμος, γνωμη, γυναικα, εικονες, ηθοποιος, ηλεκτρα, θαυματα, ιμπιζα, ιρλανδια, λονδινο, μεγα, μητερα, μμε, μοδα, νησι, σινεμα, σταρ, τηλεοραση, φημες, φιλια, φλερτ, φωτογραφιες, gossip, icon, ααρον, αγκαλια, αγωνες, αυστρια, αμερικη, ανθρωπος, αννα, βρισκεται, γκινες, γεγονος, γινει, γινεται, γοης, γονεις, δικη, διδυμες, εγινε, ευγενια, ευρω, υπαρχει, ελβετια, εμφάνιση, εξι, επιρροή, εποχη, επτα, επιτυχια, ζωης, ιδια, ιδιο, ειδος, ηλικια, υποθεση, ιρινα, θαυμα, κειτ, κυνηγητο, κυρια, λεα, λειτουργια, μαυρο, μακρια, ματια, μεξικο, μυθοι, μηνες, μοντελα, μοσχα, μπυρα, νεα υορκη, ομαδα, παντα, οικογενεια, ομορφη, ορλαντο, ορλαντο μπλουμ, παιδι, παιδια, παρισι, πετρουπολη, πετρα, προγραμματα, ραντεβου, ρεκορ, ριβιερα, σεν, συζυγο, σιενα, σωμα, σπιτι, σπιτια, σχεδιο, σχολειο, σονια, τατιανα, τυπος, τσελσι, φυλο, φυσικα, φιτζεραλντ, φοινιξ, φοντο, φημη, χερι, χιθ λετζερ, χοακιν, χαρα, ψηλος, ανηκει, love, ερωτες, φιλοι, γνωσεις, ιδιαιτερα, καρδιες, καρδια, κρυφα, lifestyle, μεινει, μοιαζει, μπεκαμ, μπροστα, μυκονο, νυφικο, paparazzi, secret, σωματα, ταξιδι, θεματα, θετικα, vanity fair, vanity, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα