Σία Κοσιώνη: Τι επέλεξε για τη γιορτινή εμφάνιση της στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη

19:35 2/1/2020 - Πηγή: Mononews

Στο πλευρό του συζύγου της, του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, βρέθηκε η Σία Κοσιώνη το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, στους εορτασμούς που είχε διοργανώσει ο Δήμος στην πλατεία Συντάγματος.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, επέλεξε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ένα πράσινο φόρεμα με παγιέτες, σκουλαρίκια και γόβες στις

ίδιες αποχρώσεις καθώς και ένα παλτό στο χρώμα του πάγου.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός  απαθανάτισε τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του Δημάρχου Αθηναίων, Παύλο.

Η δημοσιογράφος ανέβασε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς φωτογραφία με τον αγαπημένο της, γράφοντας στη λεζάντα: «Το 2020 να θυμόμαστε να ζούμε τις στιγμές μας δυνατά, να αγαπάμε πολύ, να θέλουμε πολύ και να μην χάνουμε ευκαιρία να χαμογελάμε! Καλή χρόνια σε όλους!».

View this post on Instagram

Το 2020 να θυμόμαστε να ζούμε τις στιγμές μας δυνατά, να αγαπάμε πολύ, να θέλουμε πολύ και να μην χάνουμε ευκαιρία να χαμογελάμε! Καλή χρόνια σε όλους! #happynewyear #happynewyear2020 #newyearseve #celebrating #youandme #together #love

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on Jan 1, 2020 at 4:01am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα