Προφυλακιστέος ο 35χρονος προπονητής τένις που ασελγούσε ανήλικες μαθήτριες

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως μετά την απολογία του ο προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριες του.

Κατά τη απολογία του ο 35χρονος προπονητής παραδέχθηκε πως έκανε λάθος, αλλά υποστήριξε πως δέχεται να πληρώσει μόνο για αυτά που έκανε και όχι για όσα τον κατηγορούν

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε:

«Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική

Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση.

Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Υπενθυμίζεται ότι 35χρονος προπονητής τένις συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών, ηλικίας 14 και 15 ετών σε σύλλογο της Αττικής.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του μετά από σχετική καταγγελία των γονέων των δύο ανηλίκων αθλητριών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης:Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Από ισχαιμικό επεισόδιο ο θάνατος μετά τον ξυλοδαρμό, λέει ο ιατροδικαστήςΠαρέμβαση της Εισαγγελίας για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και τεστ
Keywords
Τυχαία Θέματα