Πρόεδρος Πυροσβεστών: Σήμερα η πυρκαγιά στην Εύβοια θα οριοθετηθεί

09:41 9/8/2021 - Πηγή: Mononews

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σήμερα, Δευτέρα ο Πρόεδρος των Πυροσβεστών, δηλώνοντας ότι η πυρκαγιά αναμένεται να οριοθετηθεί εντός της ημέρας

Για τα πύρινα μέτωπα στην Εύβοια και την τιτάνια μάχη των πυροσβεστών μίλησε σήμερα, Δευτέρα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτριος Σταθόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σταθόπουλος εκτίμησε ότι η πυρκαγιά θα οριοθετηθεί σήμερα. Όπως τόνισε, υπήρχαν συνεχώς ενισχύσεις από την πυροσβεστική, αλλά και τη βοήθεια από το εξωτερικό.

Όλες

αυτές τις ημέρες, πυροσβέστες από όλη την Ελλάδα πήγαιναν στα πύρινα μέτωπα και επιχειρούσαν για ώρες, εξαντλημένοι, χωρίς νερό.

«Θέλουμε να αποφύγουμε να έχουμε μια καινούρια πολυδιάσπαση», επεσήμανε.

Τέλος, ανέφερε πως ο επιχειρησιακός συντονιστής κρίνει, ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει, πού θα στείλει τις δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμη:Τα 10 μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων – Ξεκινά η καταγραφή στην ΑττικήΑρκαδία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛΑΣ – Ρώτησε πολίτη αν έχει πολιτικό μέσο για να του σώσουν το σπίτιΜαίνεται η φωτιά στην Ανατολική Μάνη – Συνεχείς αναζωπυρώσεις στην Ηλεία

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα