Πώς κατάφερε η Κένταλ Τζένερ να ταράξει ξανά τα social media

Η Κένταλ Τζένερ αποτελεί μέλος της πιο διάσημης οικογένειας στην Αμερική, ενώ σαν να μην φτάνει αυτό έχει και μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ που της γεμίζει τον τραπεζικό λογαριασμό με εκατομμύρια δολάρια. Οπότε είναι φυσικό η κάθε της κίνηση να αποτελεί θέμα συζήτησης.

Αυτή την φορά απασχόλησε τα tabloids και τα social media με τα μαλλιά της! Η ίδια την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

3 φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται να απολαμβάνει «τον πιο cozy καιρό», όπως ανέφερε η ίδια, πλάι στην πισινά. Η Κένταλ, με ένα μαύρο μονόχρωμο look, το οποίο αποτελείται από ένα ζιβάγκο και ασορτί παντελόνι, τινάζει ανέμελα τα μαλλιά της προς τα πίσω.

Όπως διαπιστώνεται από το post της Κένταλ φαίνεται πως αποχωρίστηκε τα μαύρα λαμπερά μαλλιά της, για ένα ombré τελείωμα προς τις άκρες, που θυμίζει πολύ την τάση που επικρατούσε στα μαλλιά το 2014. Οι ρίζες της ήταν στο φυσικό σκούρο καστανό της χρώματα, το οποίο σταδιακά «σβήνει» προς τις άκρες, σε ένα υπέροχο «καραμελένιο» χρώμα.

View this post on Instagram

coziest weather

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Nov 29, 2019 at 7:48am PST

The post Πώς κατάφερε η Κένταλ Τζένερ να ταράξει ξανά τα social media appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα