Πώς δικαιολόγησε η Κιμ Καρτνάσιαν το Photoshop στην κόρη της, στην οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της στο Instagram

Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση της Κιμ Καρντάσιαν η οποία θέλησε να αναρτήσει πριν λίγες μέρες μια χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μερικοί από τους 154 εκατ. ακολούθους της παρατήρησαν πως κάτι πήγαινε… λάθος με τη μεγαλύτερη της κόρη, την Νορθ.

Σταδιακά τα σχόλια άρχισαν να πληθαίνουν κάτω από την γιορτινή οικογενειακή φωτογραφία με τους Κιμ, Κάνιε, Νορθ, Σαιντ και Ψαλμ. Όλα τους ανέφεραν πως η North είχε υποστεί επεξεργασία με το Photoshop.

Κάπως

έτσι, μετά την «δημόσια κατακραυγή» στα σχόλια στο Instagram, η Κιμ αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις μέσω της πρόσφατης συνέντευξη της στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

View this post on Instagram

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 13, 2019 at 8:18am PST

Συγκεκριμένα, η 39χρονη τηλεπρερσόνα και επιχειρηματίας ανέφερε πως «είναι πολύ αγχωτικό να πρέπει να βάλεις και τα τέσσερα παιδιά σου να ποζάρουν την ίδια στιγμή σε ένα δωμάτιο. Η Νορθ την ώρα της φωτογράφισης δεν ήθελε να συνεργαστεί. Τότε κι εγώ της είπα να μείνει εκτός της χριστουγεννιάτικης κάρτας. Όμως την επόμενη ημέρα ξύπνησε και θέλησε να κάνει την κάρτα. Τότε κάλεσα στους φωτογράφους και τους ζήτησα να την φωτογραφήσουν και στην συνέχεια να την κάνουν Photoshop και να την προσθέσουν στην οικογενειακή κάρτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα