Ποιος είναι ο γραφικός κερασφόρος άνδρας που εισέβαλε στο Καπιτώλιο

11:14 7/1/2021 - Πηγή: Mononews

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες διαφόρων γραφικών τύπων, υποστηρικτών του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που εισέβαλαν χθες το βράδυ στο Καπιτώλιο.

Εντυπωσιακότερη όλων η φωτογραφία του κερασφόρου ημίγυμνου άνδρα με βαμμένο πρόσωπο, σώμα γεμάτο τατουάζ, που κρατά μια ντουντούκα από τη μια και την αμερικανική σημαία από την άλλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πρόκειται για τον 32χρονο Τζέικ Αντζέλι, γνωστό και με το παρατσούκλι «Σαμάνος QAnon», ο οποίος δίνει συχνά το παρών στις συγκεντρώσεις και πορείες της αμερικανικής Δεξιάς, φορώντας την

χαρακτηριστική ενδυμασία του.

Ο εκκεντρικός «σαμάνος» ζει στην Αριζόνα, παλαιότερα παρουσιαζόταν ως τραγουδιστής και ηθοποιός και φέρεται να είναι υποστηρικτής της συνωμοσιολογικής θεωρίας QAnon.

Σύμφωνα με την Wikipedia, η QAnon είναι μια ανακριβής, αναπόδεικτη ακροδεξιά θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία μια ομάδα από παιδόφιλους που λατρεύουν τον Σατανά είναι επικεφαλής ενός κυκλώματος που εξυφαίνει συνομωσίες σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τους πολεμά.

Ο ίδιος μύθος λέει ότι ο Τραμπ σχεδιάζει την επιχείρηση «Καταιγίδα», κατά την οποία χιλιάδες μέλη αυτής της σατανικής παιδόφιλης ομάδας θα συλληφθούν.

Φυσικά, κανένα σημείο της θεωρίας αυτής δεν έχει πραγματική βάση.

Οι υποστηρικτές του QAnon κατηγόρησαν πολλούς φιλελεύθερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δημοκρατικούς πολιτικούς και υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους ότι είναι μέλη της ομάδας.

Οι υποστηρικτές της θεωρίας αυτής είναι πεπεισμένοι ότι ο πόλεμος αυτός θα κορυφωθεί και θα οδηγήσει σε μια τελική αναμέτρηση, στην οποία θα συλληφθούν και θα εκτελεστούν άτομα, όπως η πρώην υποψήφια πρόεδρος Χίλαρι Κλίντον.

Διαβάστε ακόμη:

Άφωνος ο πλανήτης από τα επεισόδια στο Καπιτώλιο με 4 νεκρούς – Τεράστιο πλήγμα για την αμερικανική δημοκρατία

Σοκ στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από την εισβολή στο Καπιτώλιο (video)

Χάος στις ΗΠΑ: Η Γερουσία συνεδριάζει ξανά για να κυρώσει τη νίκη του Μπάιντεν στις εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιος, Καπιτώλιο,poios, kapitolio