Πέντε προτάσεις για διασκέδαση στην πόλη

Εκθέσεις, ταινίες ή άθληση; Σας προτείνουμε πέντε δραστηριότητες για να διασκεδάσετε σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στην πόλη.

ΕΚΘΕΣΗ

Preparing for the Beach, της Pernille Koldbech Fich στο Μουσείο Μπενάκη

Με τίτλο «Preparing for the Beach», η έκθεση της δανέζας φωτογράφου Pernille Koldbech Fich, αποτελεί έναν στοχασμό πάνω στο χρόνο, την ηλικία και τη ματαιοδοξία∙ ξεθωριασμένες αναμνήσεις της οικογένειας και της νιότης που μπλέκονται με αναφορές από την καθημερινή ζωή τους στην Αθήνα.

Οι 67 φωτογραφίες συνοδεύονται από σύντομες φράσεις και ηχογραφήσεις από τις καθημερινές σκηνές στα ΚΑΠΗ.

Παρασκευή 2/10, 10:00 – 22:00
4 – 8€
Μουσείο Μπενάκη – Κτήριο Οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου

ΣΙΝΕΜΑ

Προβολές ταινιών στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ

Το City Drive-in συνεχίζει να υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο ταινίες: «Blues Brothers» στις 20:30 και «Looper» στις 22:45.

Παρασκευή 2/10, 20:30, 22:45
30€
OAKA, Κηφισίας 37, Αθήνα

Preparing for the Beach, της Pernille Koldbech Fich

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας»

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επέστρεψε ανανεωμένο και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εξ’ ολοκλήρου σε θερινούς κινηματογράφους, εφτά συνολικά.

Από 3€

ΑΘΛΗΣΗ

Tai Chi στο ΚΠΙΣΝ

Το tai chi είναι μια αρχαία κινέζικη πολεμική τέχνη η οποία προσφέρει, στους ασκούμενους, εσωτερική ηρεμία και δύναμη, βελτιώνει την ισορροπία τους και μειώνει το στρες. Όλες οι κινήσεις είναι κυκλικές και συνεχείς, με ήπιο ρυθμό εναλλαγής, και συνοδεύονται από βαθιές αναπνοές. Ένα μάθημα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Παρασκευή 2/10, 19:00-20:15
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή
Πανοραμικά σκαλιά, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

8o Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανανεώσιμου Θεάτρου

Το 8ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου επέστρεψε, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ για σήμερα περιλαμβάνει ένα εργαστήριο με τον Φάνη Κατέχο, με τίτλο «Θέατρο της Έρευνας». Ο Φάνης Κατέχος, ιδρυτικό μέλος της Fabrica Athens, εμπνευστής και κύριος εισηγητής της σύγχρονης θεατρικής μεθόδου «Θέατρο της Έρευνας», μοιράζεται για ακόμη μια χρονιά εντατικά τα ευρήματα της προσωπικής τού θεατρικής έρευνας.

Παρασκευή 2/10, 16:30 – 19:00
Τεχνοχώρος Fabrica, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός

Πηγή: monopoli.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα